‘Zelfs op zondag staan ze voor je klaar’

Lees meer

“Wat belangrijk is aan een goede IT-partner zijn bereikbaarheid, expertise en natuurlijk ook de kosten. En dat heb ik bij DCG gevonden. Ze denken bijvoorbeeld mee over die kosten,” vertelt Erhan Görgen, oprichter van Fides Advies in Tilburg en klant van Dutch Cloud Group.

“Ik heb Fides Advies in 2008 opgericht. Wij geven financieel advies aan zowel particulieren als ondernemingen, en helpen hen met verzekeringen en hypotheken,” gaat Görgen verder. “Wij kijken naar de specifieke omstandigheden van onze klanten en passen daar zoveel mogelijk de verzekeringen of de hypotheek op aan.” In de afgelopen jaren is Fides Advies flink gegroeid. “We werken nu met 7 mensen, en we hebben een tweede kantoor in Bergen op Zoom geopend.”

Teveel

De automatisering is net zo hard meegegroeid. “Wij hadden iemand in dienst die onze IT beheerde. Maar gaandeweg liep dat steeds stroever. Als er een probleem was, duurde het soms een paar dagen voordat het opgelost was. Ook technische kennis was soms een probleem. We wilden bijvoorbeeld het nieuwe telefoonsysteem koppelen met ons CRM-systeem. Ook waren er problemen met onze back-up. Op een gegeven moment heeft onze IT’er aangegeven dat we te groot werden voor zijn aanbod. Dat heeft ons doen besluiten om – in overleg met hem – op zoek te gaan naar een betrouwbare IT-partij.”

Transparant

Hoe is Görgen dan bij DCG terechtgekomen? “Via mijn buurman. Ik vertelde hem over onze problemen en hij zei dat hij wel een partij wist. Zo zijn we met DCG in contact gekomen.” Dat beviel heel goed. “Ik ben altijd angstig geweest voor IT-kosten en de kosten voor een goede IT-partner. In het gesprek ben ik daar ook transparant over geweest; wat ik zocht en wat mijn budget was. DCG begreep dat.”

Zondag

“Ze staan gewoon altijd klaar voor je als je ze nodig hebt. Zo hadden we een probleem met updates van onze ERP- en advies-systemen en het antivirus programma. Ze hebben dat voor ons op een zondag oplost! Samen met hun persoonlijke benadering, hebben we echt een goede partner in handen. En ze weten waarover ze praten; Een ander probleem was bijvoorbeeld dat het synchroniseren van onze servers enorm lang duurde. Al die tijd kon je dan niet werken. DCG had dat binnen no-time opgelost.”

Vertrouwen

“We willen al onze IT-zaken bij DCG onderbrengen. Een van de zaken is bijvoorbeeld onze servers. Die hebben we nu nog in huis, maar we kijken of we die ook naar de Cloud kunnen verhuizen. Nu hebben we eerste de huidige servers verbeterd. Wellicht hadden we direct de overstap kunnen maken maar je moet het vertrouwen hebben in je IT-partner, dat die de juiste stappen zet. En dat vertrouwen heb ik in DCG en hun ICT-partners.”

Ook op zoek naar betaalbare IT-oplossingen en expertise? Neem contact op of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

‘Zelfs op zondag staan ze voor je klaar’

‘Zelfs op zondag staan ze voor je klaar’

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.