WordPress website gehacked?

Login op Mijn DCG

Beheer al uw diensten in onze portal

WordPress website gehacked?

Dit is een scenario die je wilt voorkomen, maar voor je het weet is het gebeurd. Met deze blog willen wij je helpen dit te voorkomen.

WordPress is de meest gebruikte CMS om te starten met je website of webshop. WordPress is eenvoudig te instaleren en op een makkelijke manier te gebruiken als basis voor je website of webshop. Door de populariteit van deze CMS moet je ook rekening houden met de zwakheden van deze oplossing.

Je kunt gebruik maken van veel soorten plugin’s die ieder zijn eigen voordelen bied maar ook een kans geeft voor hackers om in je website te komen.

Hoe kan je ervoor zorgen dat je website of webshop veilig kan blijven draaien en waar moet je altijd rekening mee houden?

  • Zorg dat je regelmatig de laatste updates installeert
  • Schakel XML-RPC Pingback uit
  • Maak gebruik van Wordfence Security
  • Installeer alleen de noodzakelijke plugin’s

Het hebben van een website of webshop kun je vergelijken met een auto, en heeft regelmatig onderhoud nodig. Wanneer je daar geen tijd voor neemt zal je merken dat de website of webshop op een gegeven moment niet meer gaat werken. Afhankelijk van je content heeft dit een behoorlijke impact op je bedrijf en omzet en vergeet niet dat een veilige website of webshop ook beter scoort met SEO van Google.

Heb je geen tijd voor het uitvoeren van onderhoud of wil je een 100% veilige WordPress oplossing zonder je druk te maken over de updates en veiligheidsmaatregelen dan bieden wij je een oplossing:

Bekijk ook onze andere nieuwsberichten

Hoe werk het bij DCG?

Bestellen

U kunt uw diensten eenvoudig via onze website bestellen

Afrekenen

Na uw bestelling kunt u via onze online betaalmethodes afrekenen

Activatie

Na uw betaling worden de diensten geactiveerd

Beginnen

Uw diensten zijn na de activatie direct via Mijn DCG te beheren