‘Wij zijn de vertalers’

Lees meer

Cloud, OneDrive, Teams, hosting: termen die steeds vaker voorbijkomen. “Als je niet veel met IT hebt, maar je wilt als ondernemer gewoon IT-oplossingen die bij je passen, waar begin je dan? Dat is waar wij kunnen helpen,” zegt Jeff van Toledo van ICTwerkplek. “Wij vertalen de techniek naar de praktijk, zodat een ondernemer zich verder niet druk hoeft te maken.” En daar gebruikt ICTwerkplek onder meer onze oplossingen voor.

Sinds 2019 verzorgen Jeff en zijn broer vanuit ’s-Heer Abtskerke met ICTwerkplek IT-oplossingen voor mkb’ers; van werken in de Cloud tot aan telefonieoplossingen. “Je word tegenwoordig plat gegooid met termen als ‘werken in de Cloud’, VoIP, hosting en wat al niet. Maar wat betekent het nu allemaal eigenlijk? Wat kun je ermee? Misschien nog wel belangrijker; heb je dat allemaal wel nodig? Wij willen klanten helpen het begrijpelijk te maken. Het technische verhaal regelen wij. We hebben aardig wat klanten in de horeca en recreatie – wat logisch is als je naar onze provincie kijkt. Een camping wil uiteraard een goede wifi-dekking voor zijn gasten. Maar ieder bedrijf heeft slimme oplossingen nodig. Ons ‘ICTwerkplek advies’ luidt; een betrouwbare internetconnectie en telefonieoplossing op uw werkplek en u bent altijd bereikbaar voor uw klanten.”

ICTwerkplek is een van onze resellers van het eerste uur. “We zijn gewoon een bak koffie gaan drinken en kijken wat we voor elkaar konden betekenen,” legt Jeff uit. “En dat is veel. Als DCG iets wil testen, bijvoorbeeld met Mijn DCG, dan zijn wij nog wel eens proefkonijn. De portal heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en dat zie je. Zowel voor ons als andere klanten. Dus daar af en toe wat voor te testen, doen we graag. Aan de andere kant; als Adri denkt dat wij een klant van hem kunnen helpen, dan hangt hij aan de telefoon met ons.”

“We lijken wat dat betreft best wel wat op elkaar,” gaat Jeff verder. “We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen en het eenvoudig maken. Geen moeilijke termen, maar gewoon duidelijkheid: ‘Wat heb je nodig? Daar past deze oplossing het beste bij. Wij zorgen dat het werkt, zodat jij kunt blijven door ondernemen’. Mocht er toch een probleem zijn, dan lossen we dat zo snel mogelijk op. Als er bijvoorbeeld iets is met een dienst van DCG, dan staat DCG 24/7 klaar. Snel, goed maar bovenal duidelijkheid voor klanten; dat is waar we voor staan!”

Meer weten over de oplossingen van ICTwerkplek en ze jou kunnen helpen je IT in te richten? Neem dan een kijkje op hun website.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

‘Wij zijn de vertalers’

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.