“We weten wat we aan elkaar hebben”

Lees meer

“In die tijd voelde het soms alsof je bij een hobbyist op zijn zolderkamer kwam. Adri vond dat dat anders moest kunnen,” vertelt Wirendra Ramdjielal terugdenkend aan de bezoeken die hij en Adri aflegden bij hostingpartijen. Ze werkten beide bij Informatel. Adri vertrok en startte DCG, Wirendra werd CTO. Maar ze bleven samenwerken, nu als partners.

“Informatel is al sinds 1995 bezig met kantoorautomatisering. Wij richten ons op de infrastructuur; storage, hardware, operating systems,” gaat Wirendra verder. “Wij helpen onze klanten door te kijken naar wat ze met IT willen doen, niet wat ze denken nodig te hebben. Maar we doen niet aan applicatiebeheer. Wij zorgen voor een robuuste en veilige omgeving. En zijn ons steeds meer gaan richten op security en privacy.”

Dat doen Wirendra en zijn collega’s onder meer door klanten te helpen in de geest van ISO 27001 te werken. “Security en privacy wordt steeds belangrijker, ook voor het MKB. Maar niet elk bedrijf heeft genoeg mankracht om een fulltime data protection officer in dienst te nemen. Daarom biedt Informatel dit als een dienst aan; Security Officers as a Service (SOaaS) die klanten helpen met het inrichten van de IT-infrastructuur en het bewaken van de security en data. En omdat steeds meer bedrijven in de Cloud werken, is een veilige en beveiligde hosting essentieel. Daar is waar DCG komt kijken.”

“We werken al sinds de oprichting van DCG samen. Adri en ik kennen elkaar al zo lang, we weten wat we aan elkaar hebben,” zegt Wirendra. “Maar de diensten die DCG levert zijn ook gewoon goed en betrouwbaar. Wat het voor mij nog beter maakt, is de DCG portal. Als ik een hosting dienst wil, moet het in drie klikken gebeurd zijn. Wil ik daar nog een extra dienst bij, dan wil ik niet eerst naar een andere website of leverancier. Ik wil alles op één plek. Dat heb ik bij DCG.”

Wirendra Ramdjielal | Directeur Informatel

“De DCG portal gaat om automatisering. Daar gaat het bij Informatel ook om. En natuurlijk loop je dan wel eens tegen wat aan. Neem bijvoorbeeld de facturering. Omdat alles automatisch gaat, krijg je van elke dienst automatisch een factuur. Als dat er op een gegeven moment 40 per dag worden, dan wordt dat een tijdrovende en dure klus. DCG kon ons daar heel goed mee helpen. Nu hebben we één factuur per maand,” legt Wirendra uit. “Dat is het mooie aan DCG. Ze denken mee en als je een issue hebt, kijken ze samen met je hoe we het kunnen oplossen. Zo ken ik Adri al sinds zijn tijd bij Informatel. En dat maakt het zo’n goede partner.”

Wil je meer weten over wat Informatel voor jouw bedrijf kan beteken op het gebied van kantoorautomatisering en security? Neem dan een kijkje op de website: informatel.nl

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

“We weten wat we aan elkaar hebben”

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.