Veilige hosting vanzelfsprekend?

Het zou net zo vanzelfsprekend moeten zijn als water uit de kraan!

 

Bedankt voor uw interesse!

Bestel uw veilige hosting bij DCG en krijg het eerste jaar 50% korting. Gebruik de volgende
kortingscode tijdens uw bestelling: 100%VEILIG

Veiligheid begint bij de leverancier

Niet gehost bij DCG

Wanneer de hosting geen IPv6 aanbied dan zal de website op den duur problemen gaan geven. Wereldwijd zijn de IPv4 adressen op aan het raken waardoor er overgestapt moet worden op IPv6. Hosting partijen moeten hierop voorbereid zijn en kunnen bieden aan hun klanten.

Met DNSSEC wordt uw DNS records (zone) extra beveiligt. Hiermee zorgt u ervoor dat uw bezoekers altijd op uw website terecht komen. Wanneer DNSSEC niet is geactiveerd is het dus mogelijk voor kwaadwillende het verkeer naar uw website om te leiden naar een andere locatie waardoor gegevens die uw klanten invullen kunnen misbruiken.
HTTPS zorgt ervoor dat er een beveiligde verbinding wordt gemaakt tussende bezoeker en uw website. Met HTTPS wordt het verkeer encrypted verzonden en zorgt dit ervoor dat onderweg geen data verloren gaat of onderschept kan worden. HTTPS is daarom ook belangrijk om te activeren.

Wel gehost bij DCG

Internet.nl is een initiatief van de overheid en wordt geadviseerd om te gebruiken als hulpmiddel voor het controleren van de veiligheid van uw website.

Gewoon goed geregeld

Als u het wilt hebben over veiligheid van het web, uw website en uw domeinnaam(en), dan bent u bij Adri aan het juiste adres. Als expert in het vinden van zwakke plekken, niet werkende functionaliteiten komt Adri hier eerlijk voor uit. Tenslotte is veiligheid deze dagen  niet meer weg te denken.

Wij geven u liever wel advies waar u wat mee kan dan het niet vertellen van eventuele problemen. Vanuit DCG willen wij onze klanten op het gebied van veiligheid ontzorgen. Onze hosting en DNS oplossingen zijn van alle veiligheidsvereisten voorzien en bieden u het juiste gereedschap om alles nog verder te beveiligen. Wilt u dit liever aan ons overlaten dan hebben wij ook 100% hosting.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid