Stabiel zakelijk internet en telefonie met DGC Connect

Lees meer

Als DCG bieden we veel verschillende Cloudoplossingen. Maar zonder een snel en stabiel internet werken ook Cloudoplossingen niet goed. Daarom bieden we onze klanten een nieuw zakelijk internet en netwerk: DCG Connect.

Mailen, surfen, internetbellen, online zakendoen of grote databestanden verzenden; als je internetverbinding niet snel genoeg is of instabiel, dan ligt je zaak stil. Er zijn genoeg aanbieders van zakelijk internet. Maar gaat er iets niet goed, dan moet je achter in de rij wachten totdat het opgelost is. Met alle gevolgen van dien. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk helpen, ook als het internet niet lekker werkt. Met onze eigen internet en netwerkoplossing DCG Connect, bieden we de beste verbinding voor jouw bedrijf en kunnen we je direct helpen als er iets niet goed gaat.

Verbinding op maat

Stuur je veel data? Is videobellen een groot onderdeel van je bedrijf? Of wil je gewoon een stabiel internet waar je niet over hoeft na te denken? DCG Connect biedt verschillende soorten verbindingen, van ‘standaard’ VDSL tot aan fiber-verbindingen. Welke het beste bij jouw wensen past? Daar adviseren we je graag over. We kijken daarbij naar je bedrijfsprocessen en je wensen, ook op het gebied van beheer.

Alle hardware en kennis in huis

Naast de internetverbinding regelen we met DCG Connect alle hardware, zodat je verzekerd bent van een goed werkend netwerk. DCG Connect maakt gebruik van Unifi hardware, zoals firewalls, switches en accespoints. Hiermee heb je ook direct inzicht in het verkeer op je netwerk. Daarnaast staan onze specialisten klaar om het netwerk voor je te beheren en te monitoren.

Telefonie in de Cloud

De meeste telefooncentrales zijn niet meer ingericht op het huidige werken, waarbij videobellen en werken op locatie de standaard gaat worden. Met onze hosted VoIP oplossingen haal je een moderne telefooncentrale in huis, die volledig vanuit de Cloud werkt. Hiermee ben je bereikbaar, kan je bellen en doorverbinden, heb je voicemail en kun je doorschakelingen activeren. Is de telefoon je levensader? Dan zorgen we met onze 3CX oplossingen dat je volledige beheer hebt van je bereikbaarheid en beschikbaarheid van jou en je collega’s.

Wanneer je een verbinding, telefonie of netwerk afneemt van een leverancier dan verwacht je dat deze altijd bereikbaar is. Met DCG Connect garanderen we je dat. En omdat het onderdeel is van DCG, kun je alles via de DCG Portal beheren en combineren met al onze andere Cloudoplossingen.

Wil je meer weten over DGC Connect? Neem gerust een kijkje of vraag een advies aan.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

Stabiel zakelijk internet en telefonie met DGC Connect

Stabiel zakelijk internet en telefonie met DGC Connect

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.