Service staat voor alles!

Lees meer

‘Wat is Dutch Cloud Groep nu precies? Wat maakt DCG nu zo anders? Jullie leveren toch gewoon internetdiensten van jezelf en van anderen?’ Dat klopt zeker, maar daar waar ‘anderen’ vaak grote bedrijven zijn die weinig aandacht hebben voor kleinere afnemers, staat DCG juist voor iedereen klaar.

Hoe vaak is het jou overkomen? Je hebt een probleem met je hosting service of een andere dienst, je schiet een ticket in en dan moet je uren of soms dagen wachten tot je ticket wordt opgepakt? Ondertussen ligt je website of je netwerk wel plat en kun je niks meer. Je probeert de reactie te versnellen, maar vaak heeft dat geen effect. Het is een frustratie die we niet alleen vaak horen, we hebben daar zelf ook regelmatig mee te maken gehad.

DCG is in zekere zin dan ook uit die frustratie ontstaan; je neemt een dienst af bij een grote vendor maar als je een probleem hebt, is het soms erg lastig om iemand te vinden die je direct kan helpen. Wij willen dat voorkomen, door als platform klaar te staan voor onze klanten.

We maken het eenvoudig om de diensten te activeren via ons portaal en zijn vrijwel direct beschikbaar als je een probleem hebt. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen. En ja, het kan voorkomen dat we dat niet altijd zelf kunnen. Dan zetten we je vraag uit in onze marktplaats of zorgen dat de vendor zo snel mogelijk je probleem oplost.

We staan voor een moeilijke periode, zeker economisch gezien als we de ramingen mogen geloven. Daarom moeten we er juist nu voor elkaar zijn, elkaar helpen en ondersteunen. DCG doet er alles aan om dat voor elkaar te krijgen.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

Service staat voor alles!

Service staat voor alles!

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.