Service staat voor alles!

Login op Mijn DCG

Beheer al uw diensten in onze portal

Service staat voor alles!

‘Wat is Dutch Cloud Groep nu precies? Wat maakt DCG nu zo anders? Jullie leveren toch gewoon internetdiensten van jezelf en van anderen?’ Dat klopt zeker, maar daar waar ‘anderen’ vaak grote bedrijven zijn die weinig aandacht hebben voor kleinere afnemers, staat DCG juist voor iedereen klaar.

Hoe vaak is het jou overkomen? Je hebt een probleem met je hosting service of een andere dienst, je schiet een ticket in en dan moet je uren of soms dagen wachten tot je ticket wordt opgepakt? Ondertussen ligt je website of je netwerk wel plat en kun je niks meer. Je probeert de reactie te versnellen, maar vaak heeft dat geen effect. Het is een frustratie die we niet alleen vaak horen, we hebben daar zelf ook regelmatig mee te maken gehad.

DCG is in zekere zin dan ook uit die frustratie ontstaan; je neemt een dienst af bij een grote vendor maar als je een probleem hebt, is het soms erg lastig om iemand te vinden die je direct kan helpen. Wij willen dat voorkomen, door als platform klaar te staan voor onze klanten.

We maken het eenvoudig om de diensten te activeren via ons portaal en zijn vrijwel direct beschikbaar als je een probleem hebt. We doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen. En ja, het kan voorkomen dat we dat niet altijd zelf kunnen. Dan zetten we je vraag uit in onze marktplaats of zorgen dat de vendor zo snel mogelijk je probleem oplost.

We staan voor een moeilijke periode, zeker economisch gezien als we de ramingen mogen geloven. Daarom moeten we er juist nu voor elkaar zijn, elkaar helpen en ondersteunen. DCG doet er alles aan om dat voor elkaar te krijgen.

Service staat voor alles!

Bekijk ook onze andere nieuwsberichten

Hoe werk het bij DCG?

Bestellen

U kunt uw diensten eenvoudig via onze website bestellen

Afrekenen

Na uw bestelling kunt u via onze online betaalmethodes afrekenen

Activatie

Na uw betaling worden de diensten geactiveerd

Beginnen

Uw diensten zijn na de activatie direct via Mijn DCG te beheren