Ben je op zoek naar reseller
oplossingen?

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en geven je het beste advies.

* Met de bovenstaande knop kunt u eenvoudig een afspraak inplannen

Klantenservice

Onze medewerkers staan voor je klaar om je verder te helpen.

Leverancier

dcg

Met onze reseller diensten bedien je niet alleen je klanten, je kan ze voorzien van een totaal pakket. Wordt ook reseller en bespaar op je inkoop kosten.

Alle diensten bij 1 leverancier inkopen.

DCG bied resellers de mogelijkheid om tegen het laagste tarief diensten in te kopen voor eigen klanten. Wij hebben meerdere specifieke reseller diensten toegevoegd, maar uiteraard kunnen alle diensten worden besteld. 

Wanneer je voor DCG kiest, kies je voor een sterke basis. Wij zorgen dat er steeds meer diensten aan ons portfolio worden toegevoegd en bieden daarmee jou de mogelijkheid om van A tot Z je klant te bedienen

Eenvoudig geregeld via DCG

Wij bieden je de portal branded met je eigen bedrijfsnaam en voorzien van jouw logo. Via deze portal kunnen klanten hun diensten beheren, bestellen en aanpassen. 

Bestellingen en betalingen worden rechtstreeks met de reseller geregeld. Wij factureren de afgenomen diensten aan de reseller en berekenen de prijs tegen het afgesproken tarief. Op deze manier kun je onze diensten volledig onder je eigen bedrijfsnaam leveren en de klant van A tot Z alles aanbieden.

Hoe werkt het?

3255469

1 .Registeren

Registreer je als eerst als klant van DCG. Zodra de registratie is voltooid en je account actief is kun je via een ticket aangeven dat je account omgezet moet worden naar een reseller account.

3588964

2 .Wij gaan aan de slag

Na de omzetting van je account zorgen wij dat ook je resellerportal actief wordt gezet. Hiervan ontvang je een e-mail en kun je de gewenste aanpassingen doorvoeren. 

3323619

3 .Beginnen

Zodra je aanpassingen zijn doorgevoerd en je custom url (webadres) actief is kun je beginnen met de verkoop aan je klanten. Breng ze op de hoogte van de nieuwe portal. Ze zullen dit als zeer prettig gaan ervaren!

Kunnen wij je verder ergens mee helpen?

.ssl certificaat

Beveilig je WordPress website of blog met een commercieel SSL Certificaat. Hiermee verbeter je ook je SEO resultaten.

.dcg vps

Wil je alles uit je website halen? Neem dan een eigen VPS. Naast de lage prijzen bieden wij ook high performance VPS aan.

.spamfilter

Wil je verzekerd zijn van spam vrije e-mail? Wij bieden hiervoor verschillende oplossingen aan. Bekijk de mogelijkheden 

.cdn oplossingen

Met onze CDN oplossingen behaal je enorme snelheden voor je WordPress website of blog. Bekijk onze oplossingen.