Onze resellers-portal is klaar voor gebruik!

Onze resellers-portal is klaar voor gebruik!

Deel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Als IT-partner wil je niet alleen de beste producten aan je klanten leveren, je wilt die producten ook zo eenvoudig mogelijk kunnen bestellen en beheren. Daarom hebben wij onze diensten voor onze resellers nog meer verbeterd en kun je vanaf nu alles vanuit één portal beheren.

Laten we eerlijk zijn, als IT-partner ben je afhankelijk van een goede leverancier. Eentje die jou de mogelijkheid bied om producten tegen een scherpe prijs aan te kunnen bieden aan je klanten en die voor je klaar staat als er iets mis gaat. Het liefst heb je natuurlijk een partij achter je staan die alle producten kan leveren, van hosting tot aan beveiliging en slimme oplossingen om je klanten zo efficiënt mogelijk te kunnen laten werken. En het moet niet te moeilijk zijn om die producten te bestellen.

Zijn dit veel eisen? Wellicht, maar Dutch Cloud Group maakt het allemaal mogelijk. Wij zijn jouw one-stop shop als het gaat om Clouddiensten voor je klanten. Ook voor resellers zijn we continue bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Dat doen we nu onder meer via onze resellers-portal: Een overzichtelijk dashboard waarin je alle onze diensten kunt vinden en aanschaffen en waarin je een duidelijk overzicht hebt van de diensten die je beheert. Hier vind je ook specifieke reseller-diensten. Via de portal kun je ook snel onze ondersteuning vragen als dat nodig is.

Onze diensten onder jou naam

Met onze resellers-portal bied je diensten van Dutch Cloud Group aan onder je eigen bedrijfsnaam. Dus je gebruikt je eigen logo bij de diensten, net als voor je facturen en emails. Je biedt je klanten een eigen portal waar je klanten hun eigen diensten zelf kunnen beheren en aanpassen. Tevens reken je direct af met klanten via de door ons beschikbare betaalmogelijkheden. Op deze manier kun je nog meer diensten aanbieden. Wij zorgen er constant voor dat er nieuwe diensten bij komen, zodat je alles vanuit 1 portaal / shop kan verkopen.

Ben je ook op zoek naar een IT-leverancier die samen met jou ervoor zorgt jij je klanten Clouddiensten kunt aanbieden tegen een scherpe prijs en met de beste service? Wordt dan ook reseller van Dutch Cloud Group. Wil je meer van ons weten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Verdien ook geld.

Iedereen kan werkelijk bijna alles bestellen bij DCG en dat is ook de kracht die wij bieden aan onze klanten. Kent u ook andere (nog niet klant van DCG) vrienden, collega’s, familie, enz. enz. Dan bieden wij u de mogelijkheid om als affiliate van DCG ook geld te verdienen. Bekijk de mogelijkheden op onze affiliate pagina.

Wij zijn trots op onze service.

En onze klanten bevestigen dat deze als zeer goed wordt ervaren.

Richard de Rijke
Richard de Rijke
RDR reclame & illustraties
Lees verder
Prima, met een uitstekende service!
Wendy Muller-Van Vark
Wendy Muller-Van Vark
Lees verder
Geweldige en snelle service!!
Michel van der Zwaag
Michel van der Zwaag
Whub Incasso
Lees verder
Duidelijke communicatie, goede service, goed bereikbaar en meedenken in oplossingen. Voor alles is bijna een oplossing.
Wrap Ecom
Wrap Ecom
Lees verder
Altijd direct antwoord op eventuele vragen die ik heb goede begeleiding en direct actie wanneer nodig heel fijn! Bedankt DCG!
Atar Media
Atar Media
Lees verder
Gebruiksvriendelijke backend voor de hostingpakketten die we hebben. Snelle service bij vragen.
Arjan
Arjan
Nederhof Hoveniers
Lees verder
Hadden wat problemen met email versturen. Na dit gemeld te hebben zijn ze er direct mee aan de slag gegaan en was het snel weer opgelos. Helemaal super. Top bedrijf. Doen wat ze beloven. Aanrader dus.
HKK&O
HKK&O
Lees verder
Zeer goed geholpen bij inloggen, hele goede service! Heel goed advies 1
Marc Soer
Marc Soer
Lees verder
Perfecte dienst, zo goed ben ik nog nooit geholpen in mijn leven. Staan altijd voor je klaar ongeacht hoelaat en anders de volgende dag. Echt super service !
Michel Jacobs
Michel Jacobs
QIT Solutions BV
Lees verder
Perfect en adequaat geholpen van drie partijen naar een.
Previous
Next