Onze resellers-portal is klaar voor gebruik!

Lees meer

Als IT-partner wil je niet alleen de beste producten aan je klanten leveren, je wilt die producten ook zo eenvoudig mogelijk kunnen bestellen en beheren. Daarom hebben wij onze diensten voor onze resellers nog meer verbeterd en kun je vanaf nu alles vanuit één portal beheren.

Laten we eerlijk zijn, als IT-partner ben je afhankelijk van een goede leverancier. Eentje die jou de mogelijkheid bied om producten tegen een scherpe prijs aan te kunnen bieden aan je klanten en die voor je klaar staat als er iets mis gaat. Het liefst heb je natuurlijk een partij achter je staan die alle producten kan leveren, van hosting tot aan beveiliging en slimme oplossingen om je klanten zo efficiënt mogelijk te kunnen laten werken. En het moet niet te moeilijk zijn om die producten te bestellen.

Zijn dit veel eisen? Wellicht, maar Dutch Cloud Group maakt het allemaal mogelijk. Wij zijn jouw one-stop shop als het gaat om Clouddiensten voor je klanten. Ook voor resellers zijn we continue bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Dat doen we nu onder meer via onze resellers-portal: Een overzichtelijk dashboard waarin je alle onze diensten kunt vinden en aanschaffen en waarin je een duidelijk overzicht hebt van de diensten die je beheert. Hier vind je ook specifieke reseller-diensten. Via de portal kun je ook snel onze ondersteuning vragen als dat nodig is.

Onze diensten onder jou naam

Met onze resellers-portal bied je diensten van Dutch Cloud Group aan onder je eigen bedrijfsnaam. Dus je gebruikt je eigen logo bij de diensten, net als voor je facturen en emails. Je biedt je klanten een eigen portal waar je klanten hun eigen diensten zelf kunnen beheren en aanpassen. Tevens reken je direct af met klanten via de door ons beschikbare betaalmogelijkheden. Op deze manier kun je nog meer diensten aanbieden. Wij zorgen er constant voor dat er nieuwe diensten bij komen, zodat je alles vanuit 1 portaal / shop kan verkopen.

Ben je ook op zoek naar een IT-leverancier die samen met jou ervoor zorgt jij je klanten Clouddiensten kunt aanbieden tegen een scherpe prijs en met de beste service? Wordt dan ook reseller van Dutch Cloud Group. Wil je meer van ons weten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

Onze resellers-portal is klaar voor gebruik!

Onze resellers-portal is klaar voor gebruik!

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.