.MX-Relay Protecting E-mail

91% van alle cyberaanvallen begint met een email

Kies je MX-Relay pakket

.inkomende
e-mailfiltering

mx-relay

Alles wat nodig is voor een onbezorgde en volledig spam- en virus en malware vrije mailomgeving.

prijs per domein

€ 8.95 per maand

De prijs incl btw is € 10.83

.Uitgaande
e-mailfiltering

mx-relay

MX-Relay Outbound E-mail Protection (tot 40.000 e-mails per maand)

prijs per domein

€ 4.58 per maand

De prijs incl btw is € 5.54

.MX-Relay
Pro

mx-relay

MX-Relay Pro (uitgebreidere rapportage mogelijkheden, In- en Outbound berichten inzichtelijk kunnen maken in het berichtenoverzicht en versleuteld e-mails versturen)

prijs per user

€ 2.08 per maand

De prijs incl btw is € 2.52

MX-Relay beschermt elk moment van de dag e-mail

Gedreven door het feit dat online aanvallen nog steeds beginnen met één simpele e-mail. Deze aanvallen kunnen uiteindelijk bedrijfsactiviteiten verstoren, financiële schades veroorzaken en zelfs de bedrijfsintegriteit in gevaar brengen. Door de combinatie van zeer betrouwbare en bewezen technologieën en de jarenlange ervaring van onze spamexperts, heeft MX-Relay een assortiment van hoogwaardige e-mail beveiligingsoplossingen samengesteld om u hiertegen te beschermen. Van hoog ontwikkelde diensten om beveiligingsbewustzijn binnen organisaties te vergroten, tot het introduceren van slimme anti-spam diensten, e-mail archivering en back-up mogelijkheden van uw totale mailomgeving. Alles is binnen 5 minuten “up and running” en klaar voor gebruik. U hoeft geen hardware of software te installeren en het is 100% cloud.

  •  Snel
  • Eenvoudig
  • Betrouwbaar

.mx-relay smtp service

waarom een professionele smtp service?

Het is belangrijk om de regels van de mailserver te volgen, om te voorkomen dat berichten in spamfolders belanden of zelfs helemaal verwijderd worden door mailservers. Mailservers behandelen e-mails op verschillende manieren, gebaseerd op de reputatie van SMTP servers, white- en black-lists. SMTP servers die aangeboden worden door standaard internet providers zijn niet altijd betrouwbaar; ze gebruiken willekeurige IP-adressen en zo nu en dan zijn deze IP’s ge-blacklist, wat problemen oplevert als u e-mails wilt versturen. Het ergste is dat u niet op de hoogte bent van deze problemen. Wanneer u uw e-mails verstuurt, zult u nooit weten of deze ook daadwerkelijk zijn aangekomen.

De SMTP service van MX-Relay zorgt ervoor dat u kunt genieten van hogere afleverratio’s Als uw server niet als betrouwbaar bekend staat, zullen bijna alle standaard mailservers uw berichten vertragen. In het beste geval zullen uw e-mails naar een gray-list of spamfilter verdwijnen en in het ergste geval zullen de berichten geweigerd worden. Deze mailservers, zoals hotmail, gmail, comcast en vele andere, hanteren erg strikte regels vanwege het spam gedrag van hun gebruikers. Hierdoor komt het vaak voor dat gewone berichten in spam folders belanden.

Door gebruik te maken van MX-Relay SMTP Service worden uw e-mails als betrouwbaar gezien door alle mailservers, waardoor uw aflever ratio omhoog gaat. MX-Relay levert dus een betrouwbare en kosten effectieve SMTP service. Wij zorgen ervoor dat uw e-mails op professionele manier verstuurt worden. Dit betekent dat alle mail servers uw berichten als veilig herkennen, waardoor de berichten altijd bezorgd worden.

.smtp service

mx-relay

SMTP Service (tot 500.000 e-mails per maand, onbeperkt aantal domeinen) vaste prijs per maand.

€ 90.00 per maand

De prijs incl btw is € 108.90

Hoe werkt het?

3255469

1 .bestellen

Kies je pakket en voltooi de bestelling. Zodra de bestelling is verwerkt zal je dienst actief zijn.

3588964

2 .inloggen

Na het ontvangen van de activatie e-mail kun je via Mijn DCG direct inloggen. 

3323619

3 .beginnen

Alles is gereed en kun je dus beginnen met het gebruiken van je dienst.

Kunnen wij je verder ergens mee helpen?

.ssl certificaat

Beveilig je WordPress website of blog met een commercieel SSL Certificaat. Hiermee verbeter je ook je SEO resultaten.

.dcg vps

Wil je alles uit je website halen? Neem dan een eigen VPS. Naast de lage prijzen bieden wij ook high performance VPS aan.

.spamfilter

Wil je verzekerd zijn van spam vrije e-mail? Wij bieden hiervoor verschillende oplossingen aan. Bekijk de mogelijkheden 

.cdn oplossingen

Met onze CDN oplossingen behaal je enorme snelheden voor je WordPress website of blog. Bekijk onze oplossingen.