Moet je IT installeren? Wij hebben de oplossing voor je!

Lees meer

Bij ons vind je allerlei hardware- en software oplossingen voor je IT. Waar we kunnen, helpen we. Maar we zijn eerlijk; er zijn zaken die ook voor ons lastig zijn. Daarom werken we met verschillende partners samen, zodat klanten de beste service krijgen. Sinds kort werken we samen met een nieuwe partner: Deployment Team.

Deployment Team is de expert op het gebied van het installeren van IT-hardware. “Als je als IT-bedrijf het beheer voor klanten doet, dan is je belangrijkste taak om mensen te helpen om ervoor te zorgen dat de IT-soepel werkt. Maar daarvoor heb je ook hardware nodig. En niet elk IT-bedrijf heeft mensen in dienst of genoeg kennis in huis om die hardware te installeren en in te richten. Dat is overigens ook helemaal niet vreemd, hoor. Voor veel bedrijven is dat ook geen dagelijks werk,” zegt Theo Purmer, oprichter van Deployment Team. Deployment Team richt zich volledig op het installeren van IT-oplossingen zowel fysiek als in de cloud. “Vergelijk het met een keukenbedrijf. Jij koopt een keuken, het keukenbedrijf komt hem afleveren en een keukenzetter – die ingehuurd wordt – plaatst de keuken. Wij zijn die keukenzetter, maar dan voor IT-infrastructuur,” lacht Theo. “Wij verkopen zelf geen hardware. Wij installeren alleen de hardware, die klanten zelf hebben aangeschaft.” 

Is Deployment Team er alleen voor grote IT-projecten? “Nee, zeker niet. Geen klus is voor ons te klein. We kunnen het hele project uitvoeren, maar zit je alleen verlegen om extra handjes, dan leveren we die ook. Daarnaast hebben we ook een ‘verwijder dienst’. Daarmee zorgen er ervoor dat je IT op een veilige en nette manier gede-installeerd en vernietigd wordt. En mocht er iets mis zijn met de oplossing, dan helpen we zoeken naar de oplossing zodat het wel werkt,” gaat Theo door. “Onze mensen hebben minimaal 15 jaar ervaring in IT, anders zetten we ze niet in. En dat kan door heel Europa zijn.”

Ben je dus op zoek naar een IT-oplossing en is daarvoor nieuwe hardware nodig die geïnstalleerd moet worden? Dan zorgen wij, samen met Deployment Team, dat die oplossing er komt. Of het nu gaat om een volledige IT-infrastructuur met firewalls en switches, of het vervangen van servers. Deployment Team en DCG zorgen dat alles wordt geïnstalleerd, ingericht en beheerd. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op onze partner-pagina of neem gerust contact met ons op.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

Moet je IT installeren? Wij hebben de oplossing voor je!

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.