Met All-in-One hosting ben je in één keer klaar

Login op Mijn DCG

Beheer al uw diensten in onze portal

Met All-in-One hosting ben je in één keer klaar

Het hebben van een goede website is belangrijk. En met goed bedoelen we zowel technisch (dus veilig en goed vindbaar) maar ook qua look en feel. Want een website is je visitekaartje: een website vertelt wie je bent als bedrijf. Maar zelf een website maken en goed inrichten kan lastig zijn. Tenzij je je alles op één plek inricht.

Dat is het principe van All-in-One hosting. Vanuit één webruimte alles regelen, zowel je website als je email. Zeker als je bijvoorbeeld een webshop op je website wil hebben. Zou die bij een andere hostingpartij staan, dan moet je van alles gaan koppelen. En hoe meer koppelingen, hoe meer kans op storingen. Daar is niemand bij gebaat.

DCG All-in

Met onze hosting pakketten ben je altijd verzekerd van een veilige web-omgeving. Waar we een verschil bieden, is met het DCG All-in pakket. Want naast een 10 GB webruimte, onbeperkt aantal e-mail accounts en een gratis .nl of .eu domein, bevat ons All-in pakket een eigen website builder. Want zoals gezegd, dat is je visitekaartje en die moet perfect zijn. Maar zelf een perfecte website bouwen, daar kan veel tijd in gaan zitten. Met onze website builder is dat verleden tijd.

Drag and drop

De builder werkt met de drag and drop methode. Simpelweg een element kiezen, op je pagina schuiven en invullen. Waar de builder met websites als WordPress en Wix verschilt, is dat je volledige vrijheid hebt. Je kunt bijvoorbeeld een thema kiezen en die helemaal aanpassen naar je eigen wensen, met andere kleuren of elementen dan voorgesteld. Ook kun je eenvoudige HTML en CSS wijzigingen aanbrengen, als je dat liever doet. En daarnaast bevat de builder ook koppelingen met verschillende payment services. Wel zo handig voor je webshop.

Probeer het uit!

Op de DCG All-in pagina kun je de builder gratis testen. Alle functies zijn in die testomgeving te gebruiken, zodat je kunt zien hoe eenvoudig het werkt en welke functies je allemaal kunt toevoegen. Wil je meer weten over hosting of onze andere hosting mogelijkheden? Ga dan naar onze hosting pagina, of neem gerust contact op. We beantwoorden graag al je vragen.

Met DCG All-in-One hosting ben je in één keer klaar

Bekijk ook onze andere nieuwsberichten

Hoe werk het bij DCG?

Bestellen

U kunt uw diensten eenvoudig via onze website bestellen

Afrekenen

Na uw bestelling kunt u via onze online betaalmethodes afrekenen

Activatie

Na uw betaling worden de diensten geactiveerd

Beginnen

Uw diensten zijn na de activatie direct via Mijn DCG te beheren