De grootste cloud leverancier

met de meest gewaardeerde ondersteuning

Internet Verbindingen

Ook voor uw internet verbindingen kunt u terecht bij DCG

Login op Mijn DCG

Beheer al uw diensten in onze portal

Van consumenten, kleine bedrijven tot internationale ondernemingen

Wanneer u kiest voor een internet verbinding via DCG dan bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en snelle response bij mogelijke problemen. 

Waarom Internet verbindingen

Uitstekende prijs kwaliteit

Stabiele verbindingen via het beste netwerk

Inclusief de juiste router

Waarom internet via DCG?

Er zijn heel veel leveranciers voor verbindingen. DCG onderscheid zich met de support en het reageren op downtime momenten. Wij zorgen dat u wordt ontzorg en dat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden. 

Waarom bij DCG!

Bij DCG bieden wij niet alleen diensten aan. Wij staan ook klaar bij eventuele vragen en geven daarnaast uitstekende support. Ook wanneer u juist op het gebied van beveiliging advies wenst te ontvangen dan staan wij uiteraard voor u klaar.

VDSL / BVDSL

Opties

VDSL

VDSL

BVDSL

BVDSL

Maximale download snelheid

100 Mb/s

200 Mb/s

100 Mb/s

200 Mb/s

Maximale upload
snelheid

30 Mb/s

30 Mb/s

30 Mb/s

60 Mb/s

Type netwerk

Koper enkel

Koper enkel

Koper bounded

Koper bounded

Type modem

Zyxel VMG4005-B50A

Zyxel VMG4005-B50A

Zyxel VMG4005-B50A

Zyxel VMG4005-B50A

Prijs

€ 49.50 per maand excl btw

€ 62.50 per maand excl btw

€ 62.50 per maand excl btw

€ 71.50 per maand excl btw

U bent als reseller altijd welkom

Registreren

U kunt zich gratis als reseller registreren

Contact

Uiteraard staan wij u graag telefonisch te woord

VDSL mogelijkheden

VDSL bied hogere snelheden aan en gaat via het kopernetwerk van KPN. Met VDSL wordt er gebruik gemaakt van een andere techniek en bied meer upgrade mogelijkheden. Wij zorgen voor de levering en configuratie van de modem.

BVDSL mogelijkheden

Wilt u de werkelijke snelheid behalen, dan kunt u ook kiezen voor een BVDSL verbinding. Deze verbinding maakt gebruik van dezelfde techniek als VDSL maar wordt geleverd over 2 aderparen. Hierdoor wordt de snelheid gebundeld. Wij zorgen voor de levering en configuratie van de modem.

Zyxel & DCG

Op al onze VDSL en BVDSL internet diensten leveren wij een eigen modem. Deze wordt door ons geconfigureerd, geïnstalleerd en beheerd. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw verbinding op de juiste manier wordt opgeleverd en aan alle eisen voldoet om de stabiliteit te kunnen garanderen.

 

Fiber, snelheid en stabiliteit

Opties

FTTH

FTTH

FTTH

FTTH

Maximale download snelheid

50 Mb/s

100 Mb/s

200 Mb/s

500 Mb/s

Maximale upload
snelheid

100 Mb/s

100 Mb/s

200 Mb/s

500 Mb/s

Type netwerk

Glas

Glas

Glas

Glas

Type modem

Unifi USG

Unifi USG

Unifi USG

Unifi USG

U bent als reseller altijd welkom

Registreren

U kunt zich gratis als reseller registreren

Contact

Uiteraard staan wij u graag telefonisch te woord

FTTH mogelijkheden

FTTH staat ook wel voor Fiber To The Home. Hierbij wordt er een glasverbinding aangesloten op het adres waar de levering moet plaats vinden en bied een directe verbinding met het internet.Wij zorgen voor de juiste modem / firewall zodat u zonder zorgen gebruik kan maken van een snelle verbinding.

FTTO mogelijkheden

FTTO staat ook wel voor Fiber To The Office. Deze verbinding is vrijwel gelijk aan de FTTH verbinden met uitzondering op de SLA. Met deze verbinding ben je enigszins duurder uit maar bied wel een snellere response tijd bij een eventuele uitval van de verbinding. Afhankelijk van de eisen bied deze verbinding meer garanties van beschikbaarheid. Wij zorgen voor de juiste modem / firewall zodat u zonder zorgen gebruik kan maken van een snelle verbinding.

Zyxel & DCG

Op al onze FTTH en FTTO internet diensten leveren wij een eigen modem/firewall. Deze wordt door ons geconfigureerd, geïnstalleerd en beheerd. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u verbinding op de juiste manier wordt opgeleverd en aan alle eisen voldoet om de stabiliteit te kunnen garanderen.

IPVPN, alle vestigingen verbonden

Met ipvpn bieden wij u een vpn verbinding tussen alle vestigingen. Deze verbindingen worden samen gebracht in een private cloud waarmee alle netwerkstromen gecentraliseerd worden en vestigingen onderling verbonden zijn. Hierdoor is het mogelijk om meerdere kantooroplossingen te benaderen zonder dat er een vpn client gestart hoeft te worden en wordt de data beveiligd verzonden en ontvangen.

Uitstekend beveiligd

Wilt u meerdere vestigingen met elkaar verbinden? Wij kunnen dit voor u verzorgen via het netwerk van DCG Connect. Al onze internet verbindingen zijn geschikt voor ipvpn en  kunnen zonder grote investeringen worden geactiveerd en geconfigureerd. Met de ipvpn van DCG Connect hebt u de zekerheid van een gezamenlijk vpn netwerk met de beste snelheden en zonder downtime.

Uw netwerk ook geregeld

Hebt u op dit moment al een netwerk en werkt deze niet naar behoren? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Met UniFi zorgen wij voor uitstekende netwerk hardware die bij iedere organisatie en ieder budget past. Tevens verzorgen wij het beheer en monitoren wij het verkeer. Hiermee heeft u de zekerheid van de laatste updates en directe actie bij eventuele incidenten. 

Uw netwerk ook geregeld

Stuur via ons formulier de gegevens van de locatie waar de verbinding aangesloten moet gaan worden. Wij bekijken voor u de mogelijkheden en zullen u hierna benaderen voor een advies.

Hoe werk het bij DCG?

Bestellen

U kunt uw diensten eenvoudig via onze website bestellen

Afrekenen

Na uw bestelling kunt u via onze online betaalmethodes afrekenen

Activatie

Na uw betaling worden de diensten geactiveerd

Beginnen

Uw diensten zijn na de activatie direct via Mijn DCG te beheren

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid