Hoe was 2020 voor DCG?

Lees meer

Het jaar 2020 is voor iedereen een heel bewogen jaar geweest en waarschijnlijk vraagt het begin van 2021 ook nog de nodige inspanningen en aanpassingen. Maar hoe gek dit misschien ook klinkt, wij hebben ook best wat positieve ervaringen dit jaar.

Want ook wat DCG betreft, is er veel gebeurd. Zo hebben wij ons platform wederom 2 à 3 keer aangepast. Niet omdat het niet goed was, maar wel omdat het altijd beter kan. We zijn pas tevreden, wanneer het voor onze klanten eenvoudig is om erin te werken. Wanneer het nog makkelijker wordt een bestelling te plaatsen. Ons platform moet eenvoudig werken en natuurlijk aanvoelen. Is dat (nog) niet het geval, dan moeten we dat aanpassen. Daarom zijn we altijd blij met opmerkingen van onze klanten. Die helpen ons echt om het nog beter te maken.

Ons streven is namelijk om een platform aan te bieden waar onze klanten alles onder één dak kunnen bestellen. Wij leveren alle belangrijkste cloud diensten en producten om je werkplek veilig te houden, overzichtelijk achter één inlog met één factuur.

Ons doel bereikt

DCG startte eind 2018, en is ontstaan vanuit de behoefte om een cloud leverancier te zijn die alle cloud diensten kan aanbieden vanuit dat ene portal. Daarnaast is voor DCG zelf het doel om elk jaar onze omzet te verdubbelen. Dit jaar is dat ook gelukt, en dit is goed nieuws want hierdoor kunnen wij de winst marge zo laag mogelijk houden. We willen buiten het gemak van ons platform ook de goedkoopste blijven. Onze klanten zijn voornamelijk ZZP, klein MKB en consumenten. Deze groep heeft het nu extra zwaar, maar men heeft wel deze diensten nodig om te functioneren. Daarom willen wij dat ze dat zo voordelig kunnen doen, zonder verborgen kosten.

Onze kracht gedeeld

Maar laten we wel duidelijk zijn; de goedkoopste zijn is niet het belangrijkste doel. De kracht van DCG is persoonlijke ondersteuning bieden. We helpen waar mogelijk, zoeken het contact met de vendors als dat nodig is en proberen onze klanten letterlijk met elkaar te verbinden: Jij zoekt iemand voor een klus; een andere klant kan die klus klaren. Wij bieden jullie de mogelijkheid om elkaar te vinden. Zeker als kleinere ondernemingen moeten we het met elkaar doen. Als DCG daar een verbindende rol in kan spelen, dan doen we dat met alle plezier.

Onze belofte nakomen

Voor velen zal een nieuw jaar nog nooit zo ‘nodig’ zijn geweest als nu. En hoewel het begin van 2021 mogelijk nog zwaar zal zijn, hebben we het gevoel dat de rest van het jaar prachtig wordt. Er liggen straks veel kansen, zeker ook voor kleinere ondernemingen. Ons doel als DCG is dan ook weer een verdubbeling van de omzet. Zo kunnen we de prijzen zo laag en stabiel mogelijk houden. Daarnaast hebben we dan nog meer tijd om onze klanten support te leveren en ze met elkaar in contact te brengen. We zeggen het vaak: we moeten het samen doen. DCG wil en zal er staan voor jullie, zij aan zij om van 2021 een geweldig jaar te maken.

We wensen iedereen ondanks alles toch fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

Hoe was 2020 voor DCG?

Hoe was 2020 voor DCG?

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.