Hoe vaak maak jij een back-up?

Deel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Een goed back-up beleid is essentieel. Mocht je namelijk aangevallen worden, dan kun je nog altijd terug naar punt waar alles ‘schoon’ was en je bestanden onbeschadigd waren. Op deze manier zijn belangrijke data en bestanden gewoon toegankelijk en kun je toch blijven werken.

Maar hoe vaak moet je nu een back-up maken? Hoever moet een back-up teruggaan? Hoe zorgen we ervoor dat we altijd bij de back-up kunnen? En zeker niet onbelangrijk, hoeveel opslag ruimte kost dat? Bij veel bedrijven zien we namelijk dat de back-up in hetzelfde netwerk staat als de rest van het bedrijf. Zeker bij kleinere organisaties. Dit maakt het voor criminelen een stuk eenvoudiger om bij de back-up te komen.

De meeste mensen zeggen dat ze hun back-ups goed bijhouden. En in het begin zal dat ook zeker gebeuren. Maar we zien toch regelmatig dat de aandacht voor de back-up snel verslapt en soms zelfs helemaal wegebt. Totdat er iets mis gaat. Net als dat mensen vaak pas ná een ongeluk een allrisk verzekering afsluiten, zien we dat na een cyberaanval of als een systeem beschadigd is, bedrijven pas gaan nadenken over hun back-up beleid en hoe ze in de toekomst dat probleem kunnen ondervangen.

Veilig en periodiek je back-up in de cloud

Dutch Cloud Groep biedt verschillende oplossingen voor je back-ups. Dit zijn allemaal cloud diensten, zowel voor consumenten als voor bedrijven. Hoe groot of hoe klein je bedrijf ook is, wij hebben een oplossing. Deze diensten slaan je back-ups veilig op, maar misschien nog wel belangrijker; ze helpen om je back-ups bij te houden. Je kunt zelf instellen hoe vaak er een back-up gemaakt moet worden en wat er precies opgeslagen moet worden. Dat kunnen je eigen clouddiensten van onder andere Microsoft zijn, maar ook als je een bedrijfsnetwerk hebt.

Welke oplossing het best bij jou past, is afhankelijk van verschillende zaken. Heb je veel opslag nodig of kun je met een kleine opslagruimte uit de voeten? Wat moet er allemaal opgeslagen worden? DCG helpt je bij de juiste keuze te maken. Al vanaf een paar euro per maand zorg je ervoor dat je altijd een goede back-up hebt, die veilig opgeslagen staat.

Iedereen kan de dupe worden van een cyberaanval. Of je nu als zelfstandige werkt of als grote corporatie. En iedereen heeft data die je absoluut niet kwijt wil raken. Dus iedereen heeft een goede back-up nodig. Wil je meer weten over de oplossingen die DCG aanbiedt? Neem contact op. We helpen je graag.

Verdien ook geld.

Iedereen kan werkelijk bijna alles bestellen bij DCG en dat is ook de kracht die wij bieden aan onze klanten. Kent u ook andere (nog niet klant van DCG) vrienden, collega’s, familie, enz. enz. Dan bieden wij u de mogelijkheid om als affiliate van DCG ook geld te verdienen. Bekijk de mogelijkheden op onze affiliate pagina.

Wij zijn trots op onze service.

En onze klanten bevestigen dat deze als zeer goed wordt ervaren.

Richard de Rijke
Richard de Rijke
RDR reclame & illustraties
Lees verder
Prima, met een uitstekende service!
Wendy Muller-Van Vark
Wendy Muller-Van Vark
Lees verder
Geweldige en snelle service!!
Michel van der Zwaag
Michel van der Zwaag
Whub Incasso
Lees verder
Duidelijke communicatie, goede service, goed bereikbaar en meedenken in oplossingen. Voor alles is bijna een oplossing.
Wrap Ecom
Wrap Ecom
Lees verder
Altijd direct antwoord op eventuele vragen die ik heb goede begeleiding en direct actie wanneer nodig heel fijn! Bedankt DCG!
Atar Media
Atar Media
Lees verder
Gebruiksvriendelijke backend voor de hostingpakketten die we hebben. Snelle service bij vragen.
Arjan
Arjan
Nederhof Hoveniers
Lees verder
Hadden wat problemen met email versturen. Na dit gemeld te hebben zijn ze er direct mee aan de slag gegaan en was het snel weer opgelos. Helemaal super. Top bedrijf. Doen wat ze beloven. Aanrader dus.
HKK&O
HKK&O
Lees verder
Zeer goed geholpen bij inloggen, hele goede service! Heel goed advies 1
Marc Soer
Marc Soer
Lees verder
Perfecte dienst, zo goed ben ik nog nooit geholpen in mijn leven. Staan altijd voor je klaar ongeacht hoelaat en anders de volgende dag. Echt super service !
Michel Jacobs
Michel Jacobs
QIT Solutions BV
Lees verder
Perfect en adequaat geholpen van drie partijen naar een.
Previous
Next