Deel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Email. We gebruiken het allemaal, elke dag en heel veel. Dagelijks sturen we met zijn allen bijna 270 miljard emails. Dat is drie keer zoveel dan alle berichten die via Facebook, Whatsapp en SMS samen verstuurd worden. Dus is de mail voor cybercriminelen nog steeds een belangrijke ingang. Hoe veilig is jouw email?

De meest voorkomende manier van hackers om via de email binnen te komen, is natuurlijk spam. En ja, iedereen ‘herkent’ spam. Maar toch worden mensen er de dupe van. Een van de nieuwere tactieken die criminelen inzetten om je geld of gegevens af te troggelen, is ‘spearphishing’. Standaard spam is heel algemeen, bij spearphishing zijn specifieke individuen het doelwit. Informatie wordt via sociale media verzameld en gebruikt om de geloofwaardigheid van de mail te verhogen.

Maar het gaat nog verder, onder meer met ‘whaling’: Er wordt gevoelige bedrijfsinformatie ontfutseld om je erin te luizen en je ongemerkt grote betalingen aan criminele partijen te laten doen. Vaak doen scammers zich voor als een collega of boekhouder. Wordt er een reply gestuurd, dan gaat dat naar een ander adres. Als het lukt, hebben de daders een ‘whale’, ofwel een hele dikke vis, te pakken.

Spam wordt steeds professioneler. Het wordt dus steeds lastiger om ze te onderscheiden van echte mail. Daarom is email beveiliging dan ook zo belangrijk. En hoewel Gmail en Outlook zelf best wel wat spam tegenhouden, is dat te weinig om jezelf echt te beschermen. Heb je een eigen mailserver, dan moet je het zeker goed regelen.

Er zijn verschillende oplossingen die je kunt gebruiken om je email goed te beveiligen. Sommige virusscanners en firewalls bevatten extra emailbeveiliging. Maar er zijn ook oplossingen die specifiek op je mail gericht zijn, zoals Spam Experts en MX-Relay. Op onze pagina over emailbeveiliging hebben we nog meer oplossingen staan. Via het portaal kun je de diensten eenvoudig bestellen. Wil je weten welke oplossing het best bij jouw situatie past? Neem contact op. We helpen je graag.

Verdien ook geld.

Iedereen kan werkelijk bijna alles bestellen bij DCG en dat is ook de kracht die wij bieden aan onze klanten. Kent u ook andere (nog niet klant van DCG) vrienden, collega’s, familie, enz. enz. Dan bieden wij u de mogelijkheid om als affiliate van DCG ook geld te verdienen. Bekijk de mogelijkheden op onze affiliate pagina.

Wij zijn trots op onze service.

En onze klanten bevestigen dat deze als zeer goed wordt ervaren.

Richard de Rijke
Richard de Rijke
RDR reclame & illustraties
Lees verder
Prima, met een uitstekende service!
Wendy Muller-Van Vark
Wendy Muller-Van Vark
Lees verder
Geweldige en snelle service!!
Michel van der Zwaag
Michel van der Zwaag
Whub Incasso
Lees verder
Duidelijke communicatie, goede service, goed bereikbaar en meedenken in oplossingen. Voor alles is bijna een oplossing.
Wrap Ecom
Wrap Ecom
Lees verder
Altijd direct antwoord op eventuele vragen die ik heb goede begeleiding en direct actie wanneer nodig heel fijn! Bedankt DCG!
Atar Media
Atar Media
Lees verder
Gebruiksvriendelijke backend voor de hostingpakketten die we hebben. Snelle service bij vragen.
Arjan
Arjan
Nederhof Hoveniers
Lees verder
Hadden wat problemen met email versturen. Na dit gemeld te hebben zijn ze er direct mee aan de slag gegaan en was het snel weer opgelos. Helemaal super. Top bedrijf. Doen wat ze beloven. Aanrader dus.
HKK&O
HKK&O
Lees verder
Zeer goed geholpen bij inloggen, hele goede service! Heel goed advies 1
Marc Soer
Marc Soer
Lees verder
Perfecte dienst, zo goed ben ik nog nooit geholpen in mijn leven. Staan altijd voor je klaar ongeacht hoelaat en anders de volgende dag. Echt super service !
Michel Jacobs
Michel Jacobs
QIT Solutions BV
Lees verder
Perfect en adequaat geholpen van drie partijen naar een.
Previous
Next