Een eigen bedrijf; wat heb ik eigenlijk nodig?

Lees meer

Corona heeft veel veranderd. Dat zal de komende tijd ook nog wel zo blijven. Zo merken wij dat meer mensen – al dan niet gedwongen – een eigen onderneming starten. Een bedrijf starten is altijd spannend. Want waar moet je rekening mee houden, wat verwacht je van deze nieuwe fase en hoe ga je om met de kosten?

Een nieuw bedrijf begint met een goed plan. Wat wil je gaan doen en hoe wil je dat bereiken? Dat is iets wat alleen jij kunt bepalen. Als je dat op een rij hebt, komen er ook een aantal praktische zaken om de hoek kijken. Naast de benodigdheden voor je productie of dienstverlening, moet je namelijk ook zichtbaar en bereikbaar zijn. Dus een website, eventueel een server voor je online platform en telefonie bijvoorbeeld. Maar wat moet je kiezen?

Een van de dingen die we vaak horen, is dat alles zo versnipperd is. Voor een website moet je bij die zijn, voor een hostingpakket bij een ander, en voor cybersecurity bij weer iemand anders. Dat maakt het er allemaal niet makkelijk op. Daarom willen wij je graag helpen. En dat kunnen we ook, omdat we alles wat je nodig hebt, onder één dak hebben.

Welke diensten heeft een startende ondernemer dan sowieso nodig?

Wanneer je een bedrijf start en je deze gaat inschrijven bij de Kamer van Koophandel, wordt tijdens de inschrijving al gevraagd wat de URL van je website is en welk zakelijk e-mail adres ze mogen registreren. De eerste stap zou dan een hostingpakket zijn, zodat je je website al in de lucht hebt, nog voor dat je effectief begonnen bent. Afhankelijk van je dienst, zijn er veel opties waar we je graag over vertellen.

Vervolgens is het ook goed om te kijken naar de veiligheid van je pc / laptop en je website. Wanneer je deze voor zakelijke doeleinden gaat gebruiken, dan heb je namelijk een andere beveiliging nodig. Ook hier geldt: hoe meer je ermee doet, hoe meer opties er zijn. Volstaan alleen virusscanners en firewalls, of heb je meer nodig? Werk je vanuit huis als zelfstandige, of heb je al meerdere mensen in dienst en werk vanuit kantoor? Dan wil je ook telefonisch goed bereikbaar zijn. Wederom zijn er veel opties, waarover we je graag adviseren.

Wat kunnen wij als DCG jou bieden?

We helpen startende ondernemers op weg en bieden met Mijn DCG, het platform om de juiste diensten voor de juiste prijs te bestellen. Ook voor de ondersteuning en advies hebben wij de juiste collega’s voor je klaar staan. Alles wat met ICT te maken heeft, is via ons platform te verkrijgen. En voor alle diensten zorgen we dat je support hebt en adviseren we je wat het beste bij jouw onderneming past. Daarnaast krijg je maar één factuur, via DCG. Lekker overzichtelijk dus.

Startende ondernemers hebben genoeg aan hun hoofd; Hoe ziet de toekomst er uit? Wat heb ik allemaal nodig om überhaupt te beginnen, (online) zichtbaar te zijn en mijn werkzaamheden te kunnen doen? Al deze onzekerheden kunnen overweldigend zijn, maar dat moet je stap niet in de weg staan. Wij helpen je graag de basis op orde te hebben. Alles wat je nodig hebt op één plek; producten, diensten én support.

Wij zijn er voor de startende ondernemer

Omdat we startende ondernemers graag willen helpen, bieden we ook de starters in heel 2020 op alle diensten een jaar lang 10% korting. Heb je je dus dit jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, registreer je dan op onze website. Met onze diensten en de korting kun je gelijk een grote stap zetten.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

Een eigen bedrijf; wat heb ik eigenlijk nodig?

Een eigen bedrijf; wat heb ik eigenlijk nodig?

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.