De verbindende factor voor al je IT

Lees meer

Cloudoplossingen zijn er in alle soorten en maten. Van online hosting en back-up mogelijkheden voor enterprises, tot aan cybersecurity oplossingen voor de zzp’er met één werkplek. Wat al deze oplossingen gemeen hebben, is dat er geen enkel bedrijf is dat alle oplossingen aanbiedt.

Het gevolg is dat je met een wirwar van verschillende leveranciers te maken hebt. Die allemaal facturen sturen. Die allemaal een eigen manier van support bieden. Het kan ook voorkomen dat je met een uitdaging zit, waarbij de leverancier niet kan of wil helpen, maar je toch echt een partij nodig hebt om je te ondersteunen. Dat kan soms best frustrerend werken. Die frustraties zijn een van de redenen dat we Dutch Cloud Group hebben opgericht. Met jaren ervaring in de dienstverlening, viel het op dat er niet één plaats was, waar alle oplossingen bij elkaar komen. Dat er nog geen Bol.com voor IT was. Met producten, diensten én support.

Met elkaar verbinden

Op ons platform bieden we alle mogelijke cloudoplossingen aan voor kleine, middel en grote bedrijven. In een persoonlijk portaal bestel je je producten of diensten, die direct beschikbaar zijn. Dit zijn producten en diensten van bekende leveranciers, maar ook onze eigen hosting diensten en back-up oplossingen zijn hier te vinden. Zijn er issues, dan zijn we er om support te bieden. Dat kan zijn via onze knowledgebase, maar ook via ons ticket systeem; hier kan je ons elke vraag stellen over onze diensten en producten, zelfs losstaande IT vragen. Wij reageren wel op de vragen en gaan ondersteuning bieden; zelfs al ben je nog geen klant, kun je ons een vraag stellen.

Mochten wij je om welke reden dan ook niet direct kunnen helpen, dan zullen we je vraag voorleggen aan de aangesloten IT-bedrijven op ons platform. Zij bieden zich op ons platform aan om anderen te helpen met een probleem. Denk bijvoorbeeld aan webdesign-vragen, of andere IT-ondersteuning. Zoek je hulp met het bouwen van een website? Dan staan er specialisten voor je klaar die je kunnen helpen. Wij helpen bij de eerste contacten, en regelen een veilige betaalomgeving als er een opdracht afgesproken wordt. Denk je dat jij juist anderen goed zou kunnen helpen? Meld je dan vooral aan op ons platform!

Uit eigen ervaring weten we hoe fijn het is om alles onder één dak te hebben, van hosting en mail tot back-up, security en support. DCG maakt dit mogelijk. Een van onze doelen is namelijk verbinden. Alleen samen kun je dingen voor elkaar krijgen. Om je op de hoogte te houden van de laatste productontwikkelingen, diensten die we aanbieden en partners die op ons platform te vinden zijn, starten we met een blog. Wil je dit blog ontvangen, schrijf je dan in om het blog in de mail te ontvangen.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

De verbindende factor voor al je IT

De verbindende factor voor al je IT

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.