De belangrijkste cijfers overzichtelijk op een rij

Lees meer

Zonder data zijn we tegenwoordig nergens meer. En er is enorm veel data beschikbaar. Omdat goed inzichtelijke te maken – zowel voor dagelijks gebruik als voor een presentatie – is ‘dashboarding’ een handige manier. Een tool om van dashboarding een succes te maken is Microsoft Power BI.

Power BI helpt bedrijven bij het visualiseren van data. Het helpt bedrijven om alle beschikbare data in een organisatie in de gaten te houden. Dat geldt voor zowel data die door het bedrijf zelf wordt gegenereerd, maar ook voor gegevens van buitenaf. Daarmee kun je het dus op allerlei plekken binnen je bedrijf inzetten. Op de verkoopafdeling bijvoorbeeld, zodat je snel kunt zien of je je targets haalt. Maar je kunt het ook voor individuele medewerkers inzetten. Die kunnen processen in de gaten houden en daarmee zien of een bepaald proces verbeterd kan worden. 

Bij DCG kun je in de klanten portal eenvoudig een Microsoft Power BI licentie aanschaffen. Maar je wilt daar natuurlijk dan wel alle voordelen uithalen. Een van onze partners, DashboardPartners, kan je daarmee helpen. “Als wij vragen, wat bedrijven met Dashboarding willen gaan doen, horen we vaak; ‘We willen alle data kunnen inzien.’ Een begrijpelijk antwoord, maar daardoor kun je juist het overzicht kwijtraken,” vertellen Gerco van ’t Foort en Johan van den Brink van DashboardPartners. Beiden zijn al jaren actief in finance en technologie en zijn experts op het gebied van Power BI en AFAS Profit. “Wij kijken samen met klanten welke data het meest zinvol is voor de onderneming en richten Microsoft Power BI daarop in. Zo krijgen bedrijven inzicht en duidelijkheid en kunnen ze op basis daarvan de beste beslissingen voor het bedrijf nemen.” En doordat Power BI de data op een mooie manier visualiseert, zal de informatie ook veel sneller worden opgepikt door collega’s. “Stop met het droog rapporteren van cijfers. Daar zit niemand meer op te wachten.”

Wil je meer weten over Microsoft Power BI en hoe je dat je kan helpen om je data inzichtelijk te maken? Laat het ons weten. We helpen je graag, net als onze partner Dashboard Partners.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

De belangrijkste cijfers overzichtelijk op een rij

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.