De juiste voorbereiding is het halve werk!

Wij helpen u met de juiste voorbereidingen om u te beschermen tegen ransomware

Neem nu de juiste stappen!

Bestel uw veilige hosting bij DCG en krijg het eerste jaar 50% korting. Gebruik de volgende
kortingscode tijdens uw bestelling: 100%VEILIG

Een goede beveiliging van uw omgeving begint bij het regelen van de juiste oplossingen

U kunt uw omgeving zo goed als mogelijk beschermen als u de juiste tools op de juiste plek heeft ingezet. Zo kunt u denken aan verschillende beveiligingslagen.

Gebruikers

De meeste ransomware infecties zijn begonnen door gebruikers die via de e-mail of een link een actie hebben uitgevoerd. Gebruikers Awareness is daarom een belangrijk onderdeel.

Communicatie

Als u denkt aan communicatie dan hebben wij het over iedere digitale manier van communiceren waarbij gebruik gemaakt wordt van data-uitwisseling. Zo kunt u denken aan e-mail, websites en webshops.

Applicaties

Iedere applicatie is gemaakt met een specifiek doel. Hier kan door kwaadwillende ook misbruik van gemaakt worden. Het wordt steeds belangrijker om uw applicaties goed en veilig te gebruiken.

Updates & patches

Het plaatsen van een virus in het netwerk is nog eenvoudiger als applicaties, servers en werkstations niet voorzien zijn van de laatste updates / patches. Wanneer u altijd de laatste updates heeft dan wordt het een stuk lastiger om uw netwerk te infecteren.

Data backup & recovery

Het hebben van een backup is tegenwoordig een vereiste. Wanneer u uw data niet meer kunt herstellen dan heeft dit mogelijk impact op uw bedrijfsvoering en kan dit al snel leiden tot onherstelbare schade en het risico om uw bedrijf niet voor te kunnen zetten.

Onze checklist bied meer zekerheid

Veel virussen, mallware en ransomware beginnen bij de gebruikers. Om uw gebruikers te beschermen zijn de juiste oplossingen noodzakelijk. Hiervoor adviseren wij de volgende diensten.

Communicatie is een belangrijk onderdeel om een gebruiker te infecteren, Dit kan door middel van e-mail, websites of webshops worden uitgevoerd. Daarom is het belangrijk om deze diensten te activeren.

Met de juiste applicaties kunt u de gewenste acties uitvoeren. Wel is het belangrijk om te weten welke applicaties veilig zijn. Daarom bieden wij meerdere oplossingen aan om uw applicaties te beschermen.

Het hebben van updates en patches zorgen ervoor dat er geen achterdeurtjes open staan. Iedere omgeving heeft te maken met security probleempjes, deze worden vaak met een update of patch opgelost. Updaten is daarom ook een heel belangrijk onderdeel.

Wanneer u te maken hebt met een infectie in uw netwerk en data is het hebben van een back-up een vereiste om snel weer verder te kunnen. Wanneer u geen back-up voor handen heeft dan is herstellen over het algemeen niet mogelijk en kan u dit veel geld kosten om uw bedrijfsvoering voor te kunnen zetten. Kies daarom ook voor een goede en betrouwbare back-up oplossing.

Gewoon goed geregeld

Als u het wilt hebben over veiligheid van het web, uw website en uw domeinnaam(en), dan bent u bij Adri aan het juiste adres. Als expert in het vinden van zwakke plekken, niet werkende functionaliteiten komt Adri hier eerlijk voor uit. Tenslotte is veiligheid deze dagen  niet meer weg te denken.

Wij geven u liever wel advies waar u wat mee kan dan het niet vertellen van eventuele problemen. Vanuit DCG willen wij onze klanten op het gebied van veiligheid ontzorgen. Onze hosting en DNS oplossingen zijn van alle veiligheidsvereisten voorzien en bieden u het juiste gereedschap om alles nog verder te beveiligen. Wilt u dit liever aan ons overlaten dan hebben wij ook 100% hosting.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid