De grootste cloud leverancier

met de meest gewaardeerde ondersteuning

GOOSE VPN

Wij zijn GOOSE, een echt Nederlands bedrijf en wij zijn op een missie! Samen met jou zorgen we voor controle in je online leven, zodat je veilig en onbegrensd online kunt genieten.

Login op Mijn DCG

Beheer al uw diensten in onze portal

I.v.m. tegenvallende service van de leverancier zijn wij gestopt met het leveren van deze dienst.

Altijd veilig online

GOOSE VPN™ is de enige echte Nederlandse VPN aanbieder. Veilig en onbegrensd online met onze gebruiksvriendelijke software

Waarom GOOSE VPN

Uitstekende prijs kwaliteit

Veilig online

Waarom een vpn?

Met een VPN client kunt u anoniem browsen op het web, of juist gebruiken voor streamen van media. Ook zorgt een VPN client ervoor dat er niet gezien kan worden uit welk land u op het internet zit.

Waarom bij DCG!

Bij DCG bieden wij niet alleen diensten aan. Wij staan ook klaar bij eventuele vragen en geven daarnaast uitstekende support. Ook wanneer u juist op het gebied van beveiliging advies wenst te ontvangen dan staan wij uiteraard voor u klaar.

GOOSE VPN

Voor de juiste prijs uitstekend beveiligd.

Opties

GOOSE VPN
1 maand

GOOSE VPN
1 jaar

GOOSE VPN
2 jaar

P2P Toegestaan

Onbeperkt devices

Super snelle servers

100% log vrij

Prijs Excl 21% btw

€ 10.47 per maand

€ 49.49 per jaar

€ 59.31 2 jaarlijks

U bent als reseller altijd welkom

Registreren

U kunt zich gratis als reseller registreren

Contact

Uiteraard staan wij u graag telefonisch te woord

Veilig internet voor iedereen

GOOSE VPN staat voor veilig en open internet voor iedereen, maar wel super simpel. Eenvoudig installeren, makkelijk te gebruiken en Nederlandse support. Met 1 klik genieten van grenzeloos internet.

Je kunt GOOSE VPN op al je devices tegelijk gebruiken!

GOOSE VPN werkt op ieder device. Je hebt maar één abonnement nodig om het op jouw favoriete devices tegelijk te gebruiken.

Veilig gebruikmaken van openbaar Wi-Fi!

Een openbaar wifinetwerk is een zegen voor mensen die ook onderweg met het internet verbonden willen blijven. Je kunt zo immers heel gemakkelijk op internet, vaak zelfs zonder een wachtwoord. Helaas heeft het ook een keerzijde: de lage veiligheid. Een kwaadwillende kan namelijk eenvoudig meekijken met alles wat je doet, en zo bijvoorbeeld je wachtwoorden stelen.

Er is echter een simpele manier om dat te voorkomen. Met GOOSE VPN leid je al je internetverkeer via een streng beveiligde tunnel. Op een openbaar wifinetwerk kunnen anderen dan nog steeds zien dat je verbinding hebt gemaakt met het internet, maar dankzij de krachtige versleuteling is het niet te achterhalen wat je verder doet. Zo kun je dus veilig gebruikmaken van openbaar wifi.

Goedkoper lokale producten kopen!

Online shoppen is een uitkomst voor de moderne consument. Eén van de belangrijkste voordelen is dat je zeer gemakkelijk en snel prijzen kunt vergelijken. Slimme koopjesjagers kijken daarvoor zelfs over de grens, want soms zijn de prijzen in Nederlandse webwinkels hoger dan bij bijvoorbeeld Duitse of Amerikaanse concurrenten.

Alleen gaat dat niet altijd even goed. Er zijn namelijk diverse buitenlandse webwinkels die je blokkeren als je vanuit Nederland probeert te winkelen. Via de VPN-dienst van GOOSE VPN kun je het gemakkelijk doen voorkomen alsof je uit een ander land komt, zodat je dat probleem niet langer hebt. Op die manier kun je dus goedkoper lokale producten kopen!

Toegang tot alle websites, waar je ook bent!

Als je verbinding met het internet maakt, stuur je automatisch een IP-adres mee naar iedere website die je bezoekt. Aan de hand daarvan kan een website bepalen in welk land je bent, welke inhoud je wel en niet te zien krijgt, en soms zelfs of je überhaupt wel op de website mag. Dat heeft veel voordelen, ook voor de gebruiker. Maar er zijn ook nadelen. Je kunt namelijk zelf niet bepalen welk IP-adres je hebt.

Met GOOSE VPN komt daar nu verandering in. We hebben namelijk een hele reeks verschillende IP-adressen waar je uit kunt kiezen. Het kost slechts een paar seconden om te wisselen, waardoor je nu altijd toegang hebt tot alle websites!

Hoe werk het bij DCG?

Bestellen

U kunt uw diensten eenvoudig via onze website bestellen

Afrekenen

Na uw bestelling kunt u via onze online betaalmethodes afrekenen

Activatie

Na uw betaling worden de diensten geactiveerd

Beginnen

Uw diensten zijn na de activatie direct via Mijn DCG te beheren

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid