Grootste Cyber Security Specialist

van Noord Nederland

Lees meer

Quality ICT

Als grootste Cyber Security Expert van het Noorden helpen wij ondernemers zich beter te wapenen tegen cybercriminaliteit door de ICT omgeving en bedrijfsgegevens beter te beschermen

Stappen van de Security Scan

IDENTIFY

Met de Cyber Security Scan brengen wij uw omgeving en uw wensen in kaart.

PROTECT

De eerste noodzakelijke beveiliging wordt ingezet. Denk hierbij aan zaken als een goede passwoord-manager, de back-up en een recovery plan, encryptie, anti-virus, update & patch management etc.

DETECT

Met actieve device en netwerk monitoring worden mogelijke dreigingen ontdekt en opgespoord. Hierop adequaat reageren is de volgende logische en noodzakelijke stap

RESPOND

Pro-actief reageren op mogelijke dreigingen, direct actie ondernemen, rapporteren en intern communiceren zijn nu de key elementen.

RECOVER

Snel weer up-and running zijn bij een calamiteit, het proces evalueren, intern binnen de organisatie communiceren en werknemers trainen op hun cyber awareness zijn belangrijk om de cyberweerbaarheid te blijven waarborgen.

Onze missie is om vooral kleine en middelgrote bedrijven CyberWeerbaar en CyberSterk te maken!

Als grootste Cyber Security Expert van het Noorden helpen wij ondernemers zich beter te wapenen tegen cybercriminaliteit door de ICT omgeving en bedrijfsgegevens beter te beschermen. Binnen ieder budget is er veel mogelijk en vaak zijn kleine simpele aanpassingen voldoende om als eerste noodzakelijke bescherming te dienen. Graag delen wij onze kennis in de vorm van een persoonlijk gesprek of een op maat gemaakt advies. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak zodat we elkaar echt kunnen leren kennen.

Cyberincidenten zijn er in allerlei vormen en maten

Cyber Security Scan

3250 Eenmalig
  • Ben je klant van DCG?
    € 250 korting

Onze missie is om vooral kleine en middelgrote bedrijven CyberWeerbaar en CyberSterk te maken!

Binnen ieder budget is er veel mogelijk en vaak zijn kleine simpele aanpassingen voldoende om als eerste noodzakelijke bescherming te dienen.

Vraag de Cyber Security Scan aan

Wat gebeurd er na mijn aanvraag?

Een medewerker van Quality ICT zal contact met je opnemen om de aanvraag te bevestigen. Tevens zal in dit gesprekeen afspraak worden gemaakt om de stappen en wensen door te nemen.

Mocht je vragen hebben over de aanvraag dan kun je contact opnemen met onze medewerkers.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid