De leider in multi-SaaS-back-up

Cloud back-up oplossing voor Microsoft 365, Salesforce®, Dynamics 365 en Google Workspace

Direct bestellen

Avepoint

De toonaangevende oplossing om ransomware-aanvallen, gebruikersfouten of toestemmingsfiasco’s te bestrijden en de veerkracht van het bedrijf te waarborgen.

Cloud Backup Microsoft 365

Alle backup mogelijkheden voor je Office 365 omgeving.

Backup mogelijkheden

€ 2.29

Per gebruiker
Maandelijks (excl 21% btw)

Zorg dat u veilig bent met een Cloud back-up oplossing

Bescherm uw gegevens en ga snel verder na gegevensverlies met een cloud back-up oplossing. Verzeker uzelf voor herstel na fiasco’s met machtigingen corrupte bestanden, of complexe gegevensverlies scenarios. Cloud-naar-cloud back-up helpt u om het beste te maken van een worst-case scenario. Of het nu gaat om een gebruikersfout, een storing of een ransomware aanval—u heeft een back-up nodig!

Zorg ervoor dat u gedekt bent voor:

Toegang wanneer u wilt

U hebt offline toegang nodig tot gegevens tijdens storingen

Retentie op lange termijn

Uw retentie eisen kunnen langer zijn dan wat in de SLA’s van uw Cloud Provider staat.

Voorkom gegevensverlies

U heeft flexibele, granulaire rollback nodig om gegevensverlies tijdens herstel te voorkomen

Cloud Providers beschermen hun Service – niet uw gegevens!

Uw cloudservice wordt geleverd met een Service Level Agreement (SLA). Maar een Service Level Agreement dekt het niet allemaal. SLA’s zijn gericht op het waarborgen van de beschikbaarheid van uw cloudservice. De volgende keer dat u zich aanmeldt bij uw Microsoft Teams-app, Google Workspace of Salesforce.com, hebt u dus toegang tot de service. Het beschermen van uw gegevens valt echter niet altijd onder de geboden service.

Cloudproviders zoals Microsoft moedigen hun klanten zelfs aan om 3rd party back-up- en hersteloplossingen te zoeken. AvePoint’s Cloud Backup houdt u beschermd!

Bescherm uw Cloud gegevens

Wat is de beste aanpak om uw cloud data the beschermen? U hebt al de keuze gemaakt om naar de cloud te gaan voor een SaaS-service zoals Salesforce.com, Google Workspace of Microsoft 365. Vermijd dan de overhead van een VM-gebaseerde, on-premises, of hybride oplossing en houdt het bij SaaS!

Ontmoet AvePoint Cloud Backup

Toen Sharepoint nog Team Services was, en Microsoft 365 nog BPOS – maakte AvePoint al back-ups van uw essentiële bedrijfsbestanden. Onze SaaS-oplossing voor multi-cloud back-up is al sinds 2013 op de markt. Wij begrijpen back-up, en wij beschermen uw SaaS!

Cloud naar Cloud Back-up

Onze back-up is 100% SaaS. Of u nu 10 of 10,000 gebruikers heeft, wij leveren dezelfde krachtige maar ook elegante service. Automatische cloud back-ups worden vanaf de eerste dag uitgevoerd, waardoor u volledig beschermd bent.

Onbeperkte opslag & retentie

Onze klanten en partners vertrouwen erop dat wij meer dan 50 petabytes van hun gegevens beschermen. We zijn gebouwd om op te schalen, met services in een groot aantal van de globale datacenters.

Versleuteld – zo ontwikkeld en standaard

Uw gegevens zijn veilig. Gebruik onze ingebouwde opslag en versleuteling, of neem uw eigen opslag en key mee. Daarnaast zijn we ISO:27001 gecertificeerd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid