Bitdefender

Antivirus dienst

Direct bestellen

Wat bied Bitdefender

Een geïntegreerd platform voor eindpuntbescherming, risicobeheer en forensische aanvallen. Verbeterd met risicoanalyses voor gebruikersgedrag.

Waarom Bitdefender

Uitstekende prijs kwaliteit

Bewezen virusbescherming

Patchmanagement

Content filter

Volledige Encryptie

Een geïntegreerd platform voor eindpuntbescherming, risicobeheer en forensische aanvallen. Verbeterd met risicoanalyses voor gebruikersgedrag.

GravityZone Elite beschermt uw organisatie tegen een volledig spectrum van geavanceerde cyberdreigingen. Met meer dan 30 machine learning-gestuurde beveiligingstechnologieën biedt GravityZone meerdere verdedigingslagen die consistent beter presteren dan conventionele eindpuntbeveiliging, zoals bewezen in onafhankelijke tests. GravityZone Elite is een single-agent oplossing met één console voor fysieke, virtuele, mobiele en cloudgebaseerde eindpunten en e-mail en voegt het menselijke element toe aan uw beveiligingsecosysteem, waardoor de overhead van het beheer wordt geminimaliseerd en u alomtegenwoordige zichtbaarheid en controle krijgt.

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Bitdefender Antivirus

1
99
Maandelijks
per apparaat
  • Antivirus

Bitdefender Total Security

5
99
Maandelijks
per apparaat
  • Antivirus
  • Firewall
  • Content Control
  • Patchmanagement
  • Advanced Threat Security
  • Full Disk Encryption
Populair

Bekijk uw algemene bedrijfsrisicoscore en zie hoe verschillende verkeerde configuraties en kwetsbaarheden in toepassingen eraan bijdragen

Beoordeel geprioriteerde verkeerde configuraties, toepassingen en gebruikersgevoelige kwetsbaarheden in het eindpuntdomein van uw organisatie.

Ontvang een momentopname van het risico voor servers en apparaten van eindgebruikers en bekijk de eindpunten en gebruikers die het meest zijn blootgesteld.

Attack Forensics and Visualization verbetert het niveau van zichtbaarheid dat u heeft in het dreigingslandschap van uw organisatie

Attack Forensics and Visualization verbetert het niveau van zichtbaarheid dat u heeft in het dreigingslandschap van uw organisatie en onthult de bredere context van aanvallen op eindpunten. Deze GravityZone Elite-module bevat root-cause analyse, attack kill-chain visualisatie en herstelacties met betrekking tot bedreigingen gedetecteerd en geblokkeerd door GravityZone-preventietechnologieën, bijvoorbeeld Antimalware (Exploit Defense, PowerShell Defense, HyperDetect, enz.), Sandbox en Network-Attack Defense.

Kill-chain visualisatie helpt te begrijpen hoe een geblokkeerde aanval is ontworpen en laat u nul in op specifieke aanvalsfasen, machines, processen, bestanden, webdomeinen en andere betrokken elementen.

Naast automatische herstelmogelijkheden u Attack Forensics en Visualization gebruiken om handmatige actie uit te voeren, zoals PowerShell-opdrachten op afstand uitvoeren op de geïnfecteerde machine, een proces doden, een bestand kwaken of een bestand toevoegen aan een gedeelde bloklijst.

Nul op misconfiguraties, kwetsbare applicaties, gebruikersgedragsrisico’s, individuele apparaten en gebruikers en los verkeerde configuraties of patchkwetsbaarheden op.

Stap nu ook over naar DCG Cloud en krijg de beste service van onze experts.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid