De grootste cloud leverancier

met de meest gewaardeerde ondersteuning

Bitdefender

Een geïntegreerd platform voor eindpuntbescherming, risicobeheer en forensische aanvallen. Verbeterd met risicoanalyses voor gebruikersgedrag.

Login op Mijn DCG

Beheer al uw diensten in onze portal

Van kleine bedrijven tot internationale ondernemingen

Een geïntegreerd platform voor eindpuntbescherming, risicobeheer en forensische aanvallen. Verbeterd met risicoanalyses voor gebruikersgedrag.

Waarom Bitdefender

Uitstekende prijs kwaliteit

Bewezen virusbescherming

Patchmanagement

Content filter

Volledige Encryptie

Waarom een antivirus?

Antivirus software beschermt uw computer of server tegen virussen, spyware en andere kwaadwillende software. Het is daarom ook verstandig om een betrouwbare oplossing te installeren om daarmee uw data en computeractiviteiten te beschermen.

Afhankelijk van uw wensen kunt u een antivirus oplossing kiezen die meer opties aanbied. Bekijk daarvoor eventueel onze vergelijkingstabel.

Waarom bij DCG!

Bij DCG bieden wij niet alleen diensten aan. Wij staan ook klaar bij eventuele vragen en geven daarnaast uitstekende support. Ook wanneer u juist op het gebied van beveiliging advies wenst te ontvangen dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Bitdefender Antivirus

1
99
Maandelijks
per apparaat
  • Antivirus

Bitdefender Total Security

5
99
Maandelijks
per apparaat
  • Antivirus
  • Firewall
  • Content Control
  • Patchmanagement
  • Advanced Threat Security
  • Full Disk Encryption
Populair

Een geïntegreerd platform voor eindpuntbescherming, risicobeheer en forensische aanvallen. Verbeterd met risicoanalyses voor gebruikersgedrag.

GravityZone Elite beschermt uw organisatie tegen een volledig spectrum van geavanceerde cyberdreigingen. Met meer dan 30 machine learning-gestuurde beveiligingstechnologieën biedt GravityZone meerdere verdedigingslagen die consistent beter presteren dan conventionele eindpuntbeveiliging, zoals bewezen in onafhankelijke tests. GravityZone Elite is een single-agent oplossing met één console voor fysieke, virtuele, mobiele en cloudgebaseerde eindpunten en e-mail en voegt het menselijke element toe aan uw beveiligingsecosysteem, waardoor de overhead van het beheer wordt geminimaliseerd en u alomtegenwoordige zichtbaarheid en controle krijgt.

Bekijk uw algemene bedrijfsrisicoscore en zie hoe verschillende verkeerde configuraties en kwetsbaarheden in toepassingen eraan bijdragen

Beoordeel geprioriteerde verkeerde configuraties, toepassingen en gebruikersgevoelige kwetsbaarheden in het eindpuntdomein van uw organisatie.

Ontvang een momentopname van het risico voor servers en apparaten van eindgebruikers en bekijk de eindpunten en gebruikers die het meest zijn blootgesteld.

Attack Forensics and Visualization verbetert het niveau van zichtbaarheid dat u heeft in het dreigingslandschap van uw organisatie

Attack Forensics and Visualization verbetert het niveau van zichtbaarheid dat u heeft in het dreigingslandschap van uw organisatie en onthult de bredere context van aanvallen op eindpunten. Deze GravityZone Elite-module bevat root-cause analyse, attack kill-chain visualisatie en herstelacties met betrekking tot bedreigingen gedetecteerd en geblokkeerd door GravityZone-preventietechnologieën, bijvoorbeeld Antimalware (Exploit Defense, PowerShell Defense, HyperDetect, enz.), Sandbox en Network-Attack Defense.

Kill-chain visualisatie helpt te begrijpen hoe een geblokkeerde aanval is ontworpen en laat u nul in op specifieke aanvalsfasen, machines, processen, bestanden, webdomeinen en andere betrokken elementen.

Naast automatische herstelmogelijkheden u Attack Forensics en Visualization gebruiken om handmatige actie uit te voeren, zoals PowerShell-opdrachten op afstand uitvoeren op de geïnfecteerde machine, een proces doden, een bestand kwaken of een bestand toevoegen aan een gedeelde bloklijst.

Nul op misconfiguraties, kwetsbare applicaties, gebruikersgedragsrisico’s, individuele apparaten en gebruikers en los verkeerde configuraties of patchkwetsbaarheden op.

Hoe werk het bij DCG?

Bestellen

U kunt uw diensten eenvoudig via onze website bestellen

Afrekenen

Na uw bestelling kunt u via onze online betaalmethodes afrekenen

Activatie

Na uw betaling worden de diensten geactiveerd

Beginnen

Uw diensten zijn na de activatie direct via Mijn DCG te beheren