Beheer je eigen cloud opslag

Lees meer

Vrijwel iedereen maakt gebruik van een cloudopslag; iCloud, Google Drive of OneDrive. Vaak is dat voor persoonlijk gebruik, maar de laatste jaren zien we het zakelijk gebruik ook toenemen. Het nadeel van deze diensten, is dat ze relatief prijzig zijn voor zakelijk gebruik en dat samenwerken niet altijd even makkelijk is. Daarom biedt DCG een eigen cloudopslag aan, op basis van Nextcloud.

Nextcloud is een open source dienst, die je op iedere server kunt installeren. Met Nextcloud wordt online samenwerken eenvoudig en extreem veilig. Het beheer ligt volledig bij je eigen IT afdeling, of je IT-partner. Zo ben je dus niet meer afhankelijk van commerciële partijen als Google of Microsoft. Omdat je het op je eigen server kunt installeren, kun je het volledig je eigen look en feel geven.

Delen, mailen, chatten in één platform 

Medewerkers kunnen eenvoudig bestanden met elkaar delen, maar ook met mensen buiten de organisatie. Dankzij de ingebouwde mailfunctie gaat dat haast vanzelf. In het platform is ook een chatdienst en videobellen (Nextcloud Talk) beschikbaar, die enorm veilig is. De kans dat er data lekt is nihil: in tegenstelling tot Slack en Teams, draait Nextcloud Talk op je eigen server en wordt er geen metadata verstuurd. Zo ben je ook AVG-compliant.

Wij helpen je met het beheer

Met DCG Nextcloud helpen we je bij het opzetten en het onderhouden van je Nextcloud omgeving. Via DCG kun je je eigen domeinnaam aan het platform koppelen en iedere medewerker een eigen account geven, waarmee hij of zij overal ter wereld toegang heeft. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat je Nextcloud omgeving altijd up to date is. De community achter Nextcloud is groot en blijft het platform doorontwikkelen op het gebied van veiligheid, maar ook op nieuwe functies. Wij helpen je die nieuwe functies optimaal te benutten, zodat je het perfecte samenwerkingsplatform voor je organisatie krijgt.

DCG Nextcloud is in meerdere abonnementen beschikbaar, variërend van 100Gb to 1000Gb opslag. Al vanaf een paar euro per maand heb je toegang tot een van de beste en veiligste online cloud opslagdiensten, waarin delen en samenwerken zo eenvoudig is dat je nooit meer anders zou willen. Meer weten over DCG Nextcloud, de verschillende pakketten of je eigen Nextcloud domein? Neem een kijkje op onze speciale Nextcloud-pagina of neem contact op.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

Beheer je eigen cloud opslag

Beheer je eigen cloud opslag met Nextcloud

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.