Alles-in-één-cyberbeveiliging voor de moderne werkplek.

De eenvoudig te implementeren cloudbeveiligingsoplossingen van Avast zijn zo ontworpen dat ze bedrijven maximale bescherming bieden, hoe beperkt de IT-middelen ook zijn.

Van kleine bedrijven tot internationale ondernemingen,

Bij ons is iedereen in veilige handen. U kunt kiezen uit een reeks krachtige, eenvoudig te implementeren beveiligingsproducten die zijn ontworpen om uw bedrijf te beschermen.

Alles-in-één-oplossingen = meerdere beveiligingslagen

Aanvallers kunnen op oneindig veel manieren inbreken op een netwerk of apparaat. Het is dan ook van cruciaal belang dat u over een combinatie van beveiligingsservices en extra beveiligingslagen beschikt om cyberdreigingen te blokkeren.

avast business

€ 2.50 per apparaat, per maand

(Excl 21% btw)

avast business pro

€ 3.35 per apparaat, per maand

(Excl 21% btw)

avast business pro +

€ 4.15 per apparaat, per maand

(Excl 21% btw)

Alle pakketten zijn uit te breiden met Patchmanagement & Content Filter

Patchbeheer speelt een belangrijke rol in de beveiliging van eindpunten.

Patchbeheer speelt een belangrijke rol in de beveiliging van eindpunten. Met behulp van patches worden kwetsbaarheden of zwakke plekken in de beveiliging van Windows-besturingssystemen en andere toepassingen hersteld. Als patches niet op tijd worden toegepast, kunnen netwerken ernstige schade oplopen.

De meeste bedrijven zijn zich bewust van het belang van patches, maar veel bedrijven installeren ze niet omdat ze het aantal patches te hoog vinden, het patchen vaak voor werkonderbrekingen zorgt en patches problemen kunnen veroorzaken met andere systemen.

Met Patchbeheer, dat nu beschikbaar is in zowel Management Console als CloudCare, worden deze problemen opgelost. U kunt namelijk moeiteloos kritieke patches opsporen en toepassen. Bovendien kunt u de lopende activiteiten bijhouden via een centraal dashboard.

€ 2.21 per maand extra

De prijs incl btw is € 2.67

Content Filters

Verhoog de productiviteit met geavanceerde, realtime functies voor het filteren van inhoud waarmee u de toegang tot onveilige websites kunt blokkeren.

Geen verkeersomleidingen

Voor onze geoctrooieerde V-routing-technologie hoeft er geen verkeer te worden omgeleid en hoeven er ook geen andere foefjes te worden toegepast die ten koste gaan van de internetsnelheid.

Automatische siteblokkering

Blokkeer websites automatisch op categorie of gebruik flexibele opties (blokkeren/alleen waarschuwen/toestaan) om werknemers toegang tot specifieke websites te verschaffen.

€ 1.68 per maand extra

De prijs incl btw is € 2.03

Waarschuwen en rapporteren

Houd elk apparaat en alle gebruikersactiviteiten in de gaten met onmiddellijke e-mailmeldingen en historische rapporten.

Dynamisch pagina's filteren

iCat Dynamic Filtering scant alle pagina's die nog niet zijn gecategoriseerd in onze database om ervoor te zorgen dat er geen nieuwe dreigingen doorheen kunnen glippen.

Secundaire lokale wachtwoorden

Stel een secundair, lokaal wachtwoord in om de vergrendeling van pagina's op te heffen zonder het beheerderswachtwoord in gevaar te brengen.

Meegeleverde sjablonen

Gebruik de meegeleverde sjablonen om snel flexibele gebruikersbeleidsregels op te stellen voor op kantoor, thuis of onderweg.

Hoe werkt het?

Kies de gewenste dienst en voltooi de bestelling. Zodra de bestelling is verwerkt zal uw dienst actief zijn.

Na het ontvangen van de activatie e-mail kunt u via Mijn DCG direct uw bestelde dienst beheren. 

Alles is gereed en kunt u dus beginnen met het gebruiken van uw bestelde dienst. 

Vraag eenvoudig een whitepaper aan.

Kies welke whitepaper u wenst te ontvangen

Antivirus, desktop en webbeveiliging

Voor het beveiligen van je apparaten bieden wij meerdere diensten. Tenslotte gaat veiligheid voor alles.

* Met de bovenstaande knop kunt u eenvoudig een afspraak inplannen