‘Als klanten ergens tegen aanlopen, dan wil ik ze helpen’

Lees meer

“Klanten zijn mijn drive om dingen te ontwikkelen. Als klanten ergens tegenaanlopen, dan wil ik er alles aan doen om iets te ontwikkelen waar zij voordeel van hebben.” Alex Knobbe richtte samen met Adri de Roo Dutch Cloud Group op. “Adri en ik zijn hetzelfde, we willen allebei helpen.”

“Ik zit al heel lang in de ICT en heb bij verschillende bedrijven gewerkt. Ik ken Adri van het bedrijf waar we samenwerkten, waar hij me heeft binnengehaald. Daar deed ik onder meer beheer en ontwikkeling. Maar net als bij hem, begon het na een tijdje ook bij mij te kriebelen; ik wilde meer doen om klanten te kunnen helpen. Dus toen hij met het idee van DCG kwam, was dat voor mij een inkoppertje: natuurlijk ga ik mee.”

‘Oplossingen die voor klanten werken’

“Mijn doel is om technisch vooruitstrevend te zijn. Ik wil altijd nieuwe dingen ontwikkelen. Ik lees veel, dus als ik iets tegenkom waarvan ik denk dat het onze klanten kan helpen, dan ga ik daarmee aan de slag. Maar wat mij nog meer stuurt, is de feedback van klanten. Want zij zijn degenen die uiteindelijk met onze oplossingen werken. Dat was bijvoorbeeld ook de basis voor de SSL-certificaatportal. Klanten zochten naar een oplossing om het beheer eenvoudiger te kunnen uitvoeren. Dus ben ik aan de slag gegaan.”

‘Wij helpen zoeken’

“Uiteindelijk wil ik dat ons klantenportal dé hub is voor ondernemers op het gebied van ICT-diensten: Vanuit dat ene punt alles kunnen regelen. Maar ook waar ze terecht kunnen als ze een probleem ervaren. Dan zijn wij er om ze te helpen. Ik weet dat we als Cloudleverancier nooit alles zelf zouden kunnen. Daarom leveren we ook producten en diensten van andere leveranciers. Maar wat wij wel kunnen, is er alles aan doen om voor onze klanten de juiste oplossingen te vinden en ze dan aan hen aan te bieden. Klanten dus echt helpen. DCG is als een aannemer: Ja, we leveren clouddiensten. Maar als een klant op zoek is naar een bureaustoel, dan helpen we hem met zoeken. En als ik een oplossing kan ontwikkelen die het werk van klanten eenvoudiger of efficiënter maakt, dan zal ik er alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen.”

Op zoek naar de beste ICT-oplossing voor jouw onderneming? Neem een kijkje bij de diensten die we aanbieden, of stuur een mail als je specifieke vragen hebt. We helpen je graag.

Mis onze nieuwsbrief niet!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

🤞 Mis onze tips niet!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacybeleid

‘Als klanten ergens tegen aanlopen, dan wil ik ze helpen’

Alex Knobbe over Dutch Cloud Group

Onze missie is om iedereen de juiste diensten aan te kunnen bieden voor de beste prijs.

Wij bieden altijd de beste ondersteuning en doen dat elke dag. Dat is precies de reden om te kiezen voor DCG.

Hoe het werkt bij DCG

Bestellen

Je kunt de diensten eenvoudig via onze website bestellen.

Afrekenen

Na je bestelling kan je via onze online betaalmethodes afrekenen.

Activatie

Na je bestelling worden de diensten geactiveerd.

Beginnen

Je kunt de diensten na activatie beheren in Mijn DCG.