Overal en altijd bereikbaar.

3CX bied u de beste oplossing voor uw telefonie en bereikbaarheid. U bepaalt op welke apparaten u beschikbaar bent.

U hebt de controle, wij zorgen voor uw beschikbaarheid.

Met onze 3CX hosted centrale bent u verzekerd van een juiste werking voor uw Voip telefonie. U hebt volledige controle over de telefonie-instellingen.

De oplossing voor al uw apparaten.

3CX bied voor ieder device een client. Zo bent u altijd en overal voorzien van uw telefonieoplossing en bepaald u zelf of u beschikbaar bent of niet.

Waarom meer bedrijven voor 3CX kiezen.

Lage kosten

Met 3CX betaald u alleen voor het aantal maximale beschikbare spraakkanalen en niet voor de functies of het aantal gebruikers. Zo houd u de kosten laag zonder in te leveren op de mogelijkheden!

Ultieme flexibiliteit

Bent u op uw computer, telefoon, tablet of mobiel beschikbaar? Voor ieder apparaat is er een client en via de eenvoudige installatie door iedereen in te stellen.

Alles inzichtelijk

Ook op het gebied van rapportages bent u met 3CX geholpen. U kunt voor vele toepassingen de juiste rapportages verkrijgen. Deze kunt u desgewenst op vaste momenten naar uw e-mail account laten versturen.

Eigen beheer

Het is uw centrale en valt daardoor ook onder uw eigen beheer. Via de admin portal van 3CX kunt u alle instellingen bekijken en aanpassen. De portal is eenvoudig opgebouwd waardoor iedere gebruiker eenvoudig aanpassingen kan doen.

Meedere vestigingen

Doordat de centrale in de cloud staat kunt u ook eenvoudig andere vestigen van dezelfde centrale gebruik laten maken. U hoeft geen centrale meer on-site te hebben.

3CX staat nooit stil

De ontwikkelingen bij 3CX staan nooit stil. Zo wordt er continue gekeken naar de wensen van de gebruikers en wordt daarop nieuwe functies toegevoegd. U kiest met 3CX voor een oplossing die ook in de toekomst voldoet aan de wensen en normen.

3CX Hosting

5/5

Vanaf € 10.40 per maand

vanaf 4 spraakkanalen
(Excl 21% btw)

Communiceer met uw bezoekers.

Uw 3CX centrale kan ook gekoppeld worden met uw website. Hierdoor kunnen bezoekers een chat met u starten en kunt u de bezoekers meteen verder helpen.

3CX Shared

€ 4.75 per gebruiker, per maand

(Excl 21% btw)

Duidelijke prijzen

aantal nummers nieuw (eenmalig) verhuizing (eenmalig) maandelijks
1
€ 0
€ 15
€ 1,30
10
€ 0
€ 15
€ 10,50
100
€ 0
€ 15
€ 45
Bellen naar start tarief per minuut
vast
€ 0,045
€ 0,019
mobiel
€ 0,045
€ 0,085

VOIP, mobiel en VPN

Flexibel bereikbaar met de juiste telefonie oplossingen of veilig online via VPN. Wij hebben ook voor deze vragen de juiste diensten online gezet. 

* Met de bovenstaande knop kunt u eenvoudig een afspraak inplannen

Bekijk de Voip, mobiel en internet diensten op de DCG Connect website